GTA San Andreas: Definitive Edition oynanır mı?

Kozuki_ali

Decapat
Daha fazla  
GTA San Andreas tekrar baslayasim geldi. Size orijinal mi oynanmali yoksa Definitive Edition mu? Cesitili modlarla Definitive oynamasi daha mı zevkli olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA San Andreas tekrar baslayasim geldi. Size orijinal mi oynanmali yoksa Definitive Edition mu? Cesitili modlarla Definitive oynamasi daha mı zevkli olur?
Definitive Edition tam bir rezillik. Oynamayın orijinal sürümü indirin.

Telefonda oynamanı öneriyorum Netflix aboneliği al bedavaya gelir bu oyun mobil hali tabii abonelerine ücretsiz oyunlar sunuyor bu da oyunlarının içinde mevcut.

Pc den almak için o kadar para verilmez diye düşünüyorum

Açıkçası bu sana göre değişir, Netflix aboneliğin varsa mobilden ücretsiz oynayabilirsin. Ben bayağı uzun bir süredir Trilogy'i oynamak istiyordum, en son 600 TL'ye düştüğünde de satın alıp bitirdim bütün oyunları, genel olarakta keyif aldım. 600 TL gibi bir fiyat değer mi, dediğim gibi orası sana kalmış. Ben pişman değilim, oyundaki sorunları büyük ölçüde düzeltmişler, toplam geçirdiğim 76 saat boyunca sadece bir kere oyun kıran bir hatayla karşılaştım, görevi tekrar başlattığımda ise o sorun da çözüldü. Genel insanlar tarafından bayağı gömülüyor fakat bence o kadar da kötü yapımlar değil, grafikleri yenileyerek ve birkaç modern özellik ekleyerek bence keyifli bir remaster yapmışlar. Orijinal sürümü oynamanı söyleyenler çoğunlukla oyunun orijinali oynamayıp bol keseden konuşan kişilerdir, rezil bir tarafı yok, şu an için asıl oyunların orijinal hallerinden daha iyi durumdalar, bunlardan önce laf edilmesi gereken çok daha fazla yapım var. Oyunun Steam versiyonu tonla hata ile doluydu, oyunu düzeltmek için tonla mod indirmek yerine Definitive oynamak bana daha mantıklı geliyor, eğer başka modlar kurarak oynamak gibi bir düşüncen yoksa tabii. Zaten oyunlara orijinal olarak sahip olmanın tek yolu da remaster sürümleri, başarımları toplamak ayrı bir keyifli oluyor. İllaki San Andreas'ı oynamışsındır, Definitive güncellemesi ilgini çekiyorsa ve vereceğin paraya değeceğini düşünüyorsan alabilirsin, en kötü hevesini alırsın. Zaten üçüncü oyun ve Vice City de beraberinde geldiği için oynama sürende uzar.

Dostum forumda ki bazı konulardan orjinal halini yükleyebilirsin. Steam versiyonunun kırılmış hali olarak. Ama Definitive o parayı hak eder mi orası sana kalmış. Kütüphane içinse ve tekrardan saatlerce oynarım diyorsan indirim zamanı düşünülebilir diyorum diğer oyunlar cidden eski çünkü.
Arada sırada Rockstar mağazasında 460 TL gibi bir fiyata 6 tane oyun veriyor istersen o zamanı bekle.
Bu arada tekrar bitirmek istersen orjinali biraz zorlayabilir. Çünkü checkpoint ve oto save sistemi yok.
Orjinaller daha hoş gelse de son güncelleme ile hataları ayıklandı yenilenmiş sürümün. Ama size kalmış.
San Andreas zaten iyi bir oyun olduğu için çok eski gelmeyecektir tek dokunan şey checkpoint sistemi işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı