Enes Kessler
Hectopat
Oyunun bir sure gectikten sonra goreve girmiyor kirmizi dairenin icinde duruyor yardim eder misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun bir sure gectikten sonra goreve girmiyor kirmizi dairenin icinde duruyor yardim eder misiniz?
Hocam bu nasıl bir soruOyun orijinal mi?
Oyunda mod varmı hocam ?Oyunun bir sure gectikten sonra goreve girmiyor kirmizi dairenin icinde duruyor yardim eder misiniz?
Hocam bu nasıl bir sorukaç yılın oyununu size özel bir de orijinalini bulalım yükleyelim isterseniz arkadaşın orijinal GTA San Andreas'ını ben satın alayım ayıp ettiniz aramızda böyle şeylerin lafı olmaz
Oyunda mod var mı hocam?
cleo mod varHocam bu nasıl bir sorukaç yılın oyununu size özel bir de orijinalini bulalım yükleyelim isterseniz arkadaşın orijinal gta san andreasını ben satın alayım ayıp ettiniz aramızda böyle şeylerin lafı olmaz
Oyunda mod varmı hocam ?
Mod hatalı.cleo mod var
Sherlock Holmes maşaallah.Mod hatalı.
Hangi görev hocam? Biraz daha ayrıntı verin.Oyunun bir sure gectikten sonra goreve girmiyor kirmizi dairenin icinde duruyor yardim eder misiniz?
Hocam sizin yaşınızdan daha fazla gta san andreas oynamışlığım var bu görevle alakası yoktur oyunun dosyaları ile alakası vardır, oyuna kurduğunuz cleo modun sürümü ya düşüktür ya da cleo modu desteklemiyordur, büyük ihtimalle kullandığınız modu değiştirin yada silin.Sherlock Holmes maşaallah.
Hangi görev hocam? Biraz daha ayrıntı verin.
Benim yaşımı nereden biliyorsun? Hayatımın oyununu bana mı öğretiyorsun?Hocam sizin yaşınızdan daha fazla gta san andreas oynamışlığım var bu görevle alakası yoktur oyunun dosyaları ile alakası vardır, oyuna kurduğunuz cleo modun sürümü ya düşüktür ya da cleo modu desteklemiyordur, büyük ihtimalle kullandığınız modu değiştirin yada silin.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.