YusufDemir3443
Decapat
Oyunun satışı var.
2004 versiyonundan bahsediyorum.
Gidip Steam'den Remastered satın alacaksın o zaman.
Belki bilgisayarı kaldırmıyor ya da parası yok ya da eski sürümü oynamak istiyor?
Oyunun satışı var.
Gidip Steam'den Remastered satın alacaksın o zaman.
O versiyonun da satışı var:2004 versiyonundan bahsediyorum.
O versiyonun da satışı var:
PC: Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store
Mobil: Grand Theft Auto: San Andreas - Google Play'de Uygulamalar
Sadece görmek istediğini görürsen evet, "Mobilden amaMobilden ama![]()
2004 versiyonundan bahsediyorum.
Belki bilgisayarı kaldırmıyor ya da parası yok ya da eski sürümü oynamak istiyor?
Sadece görmek istediğini görürsen evet, "mobilden ama" gibi bir cevap verebilirsin. Ha hemen bir üstündeki yazıyı okursan kocaman "PC" yazısı olduğunu da görebilirsin
![]()
O zaman oyunu oynamayacak kardeşim ya gidecek para biriktirecek ya da gidip yeni bir PC alacak korsana destek yok
Orijinal versiyonu PC'de hâla daha alabiliyoruz hocam. Ha tabii Remastered sürümü için korsana destek sunulabilir(Ki onda da yine link yasak diye biliyorum).Bilgisayarda artık satışı olmadığından...
@YusufDemir3443 Trilogy'nin içerisinde zaten GTA San Andreas'ın 2004'te çıkan versiyonu bulunuyor. O paketin içinde GTA 3(2001), GTA Vice City(2002) ve GTA San Andreas(2004) bulunuyor. Arkadaş çok GTA San Andreas meraklısıysa oyunu orijinal şekilde elde etmenin tek yolu 2005'te çıkan GTA Trilogy paketini almak.
Orijinal versiyonu PC'de hâla daha alabiliyoruz hocam. Ha tabii Remastered sürümü için korsana destek sunulabilir(ki onda da yine link yasak diye biliyorum)
Hocam Rockstar ve Steam'in sitesinde bulamadım Trilogy dışında. Rica etsem link paylaşabilir misiniz?Orijinal versiyonu PC'de hâla daha alabiliyoruz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.