GTA San Andreas nasıl indirilir?

Sadece görmek istediğini görürsen evet, "Mobilden ama :)" gibi bir cevap verebilirsin. Ha hemen bir üstündeki yazıyı okursan kocaman "PC" yazısı olduğunu da görebilirsin :)

2004 versiyonundan bahsediyorum.

Belki bilgisayarı kaldırmıyor ya da parası yok ya da eski sürümü oynamak istiyor?

O zaman oyunu oynamayacak kardeşim ya gidecek para biriktirecek ya da gidip yeni bir PC alacak korsana destek yok

O zaman oyunu oynamayacak kardeşim ya gidecek para biriktirecek ya da gidip yeni bir PC alacak korsana destek yok
Bilgisayarda artık satışı olmadığından, Remastered'ın indirimli hali bile 800 TL+, bu kurala göre destek veriliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231230_102151_Steam.jpg
    Screenshot_20231230_102151_Steam.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 48
@YusufDemir3443 Trilogy'nin içerisinde zaten GTA San Andreas'ın 2004'de çıkan versiyonu bulunuyor. O paketin içinde GTA 3(2001), GTA Vice City(2002) ve GTA San Andreas(2004) bulunuyor. Arkadaş çok GTA San Andreas meraklısıysa oyunu orijinal şekilde elde etmenin tek yolu 2005'de çıkan GTA Trilogy paketini almak.

Bilgisayarda artık satışı olmadığından...
Orijinal versiyonu PC'de hâla daha alabiliyoruz hocam. Ha tabii Remastered sürümü için korsana destek sunulabilir(Ki onda da yine link yasak diye biliyorum).

@YusufDemir3443 Trilogy'nin içerisinde zaten GTA San Andreas'ın 2004'te çıkan versiyonu bulunuyor. O paketin içinde GTA 3(2001), GTA Vice City(2002) ve GTA San Andreas(2004) bulunuyor. Arkadaş çok GTA San Andreas meraklısıysa oyunu orijinal şekilde elde etmenin tek yolu 2005'te çıkan GTA Trilogy paketini almak.

Orijinal versiyonu PC'de hâla daha alabiliyoruz hocam. Ha tabii Remastered sürümü için korsana destek sunulabilir(ki onda da yine link yasak diye biliyorum)

Ya ben direkt trilogynin eski 3 leme olduğunu bilseydim anlardımda ben Definitive sanmışım onu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı