GTA San Andreas nereden indirilir?


Link vermem doğru mu bilmiyorum. MTA indir yazdığın zaman çıkan MTA resmi sitesinden sadece gta sa'yı indir. Ben öyle yapmıştım ama eğer sıkıştırılmış dosya ise ara sahnelerde konuşma sesleri falan olmaz ki bu da oyun zevkini ciddi şekilde düşürür diye düşünüyorum.
 
Hocam kütüphaneden kastın Steam'SE hayır, direkt Rockstar Launcher'dan oynuyorum zira bedava verdiği kopyaları Steam'de değil kendi sitesinde verdi Rockstar. Launcher'dan kurup gayet sorunsuz oynamışlığım var. Zaten daha önce Steam'den veya Rockstar'dan alınmışsa hesaplarda duruyor sadece yeni alım olmuyor.

Dostum, asla hiçbir crack sitesini üstelik attığın doğrudan "repack" sunan bir site, asla garanti edemezsin. Senin taramanda çıkmaması şu an olmadığı anlamına gelmez.

Haklısın ancak araştırma yapılarak elbet ücretsiz ve güvenli bir yöntem bulacaktır
 
Single Player oynayabilirim değil mi?

MTA da kendi serverini kurup kafana göre şifre at kimse girmez ancak kendi traileri var diyebiliriz klasik skin değiştirme araç spawnlama silah alma gibi ancak görev yapamazsın NPC olmaz tüm harita açıktır haritanın üzerinden bir yerlere ışınlanırsın mod yüklersin kafana göre arkadaşlarınla girersin ayrıca FPS Boost + grafik ve renkler daha iyi normalden.
 
Hocam ben görev yapıp hikayeyi Türkçe bitirmek istiyorum tüm sahneleri izleyerek.

Maalesef MTA oyunu multiplayer freeroam takılmak için yapılmış bir oyun bu yüzden hikaye modunu bırak oyunda NPC bile yok maalesef ama freeroam serverlerinde canavar araç silah grafik RP meslek modları falan var musait olunca bir dene derim.
 
Hocam her yer virüslü yav.

Beyler gta sanandreası steamden kaldırılmadan önce alsaydım şuan hala oynayabiliyor muydum orijinal olarak ?

Beyler yardım.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı