OrchiiX
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
GTA Vice City Next Gen Edition'ı yapan ekip, sizce GTA San Andreas'ı da yapar mı? Ben yapacaklarını düşünmüyorum, çünkü GTA San Andreas'ta bazı görevlerde ve oyunda GTA IV'te olmayan şeyler bulunuyor. Bunları, renderware ile tasarlanmış bir oyuna rage motoru ile eklemek bence çok zor olabilir. Çünkü GTA Vice City'de bile bazı şeyler, GTA IV'te yoktu. Mesela, elektrikli testereyi aldığımda oyuna kasmalar giriyor ve seslerde değişiklik oluyordu. Düşünsene, GTA San Andreas'taki özellikleri. Mesela GTA San Andreas'ta olup GTA IV'te olmayan şeyler bunlar:
Bunlar aklıma gelenler, kaçırdıklarım da olabilir. Yani bunları göz önüne aldığımızda, 3 kişilik bir ekip tarafından yapılması çok zor. GTA Vice City Next Gen Edition'da mesela ben RC helikopter görevinde kaldım, aşırı zor geldi o görev. Çünkü RC fizikleri değil de büyük helikopter fiziği ile modellediklerinden dolayı görev çok zor olmuştu, ben de yapamayınca sildim. GTA San Andreas Next Gen Edition yapılabilir ama bence en az 2 yıl veya daha fazla zaman alabilir. Hepsi tamam olsa bile oyun çıktıktan sonra bir sürü crash sorunu, kaplama hataları gibi problemler olacaktır. Siz de bu konu hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
- Bisiklet
- Uçaklar
- Giyinme (GTA IV'te de var, ama GTA San Andreas kadar detaylı değil)
- Jetpack
- Grafiti
- Modifiye
- Araba zıplatma mekaniği.
- Vücut geliştirme.
- Şişmanlama, zayıflama.
- Değişik ekipmanlar (fotoğraf makinesi gibi)
Bunlar aklıma gelenler, kaçırdıklarım da olabilir. Yani bunları göz önüne aldığımızda, 3 kişilik bir ekip tarafından yapılması çok zor. GTA Vice City Next Gen Edition'da mesela ben RC helikopter görevinde kaldım, aşırı zor geldi o görev. Çünkü RC fizikleri değil de büyük helikopter fiziği ile modellediklerinden dolayı görev çok zor olmuştu, ben de yapamayınca sildim. GTA San Andreas Next Gen Edition yapılabilir ama bence en az 2 yıl veya daha fazla zaman alabilir. Hepsi tamam olsa bile oyun çıktıktan sonra bir sürü crash sorunu, kaplama hataları gibi problemler olacaktır. Siz de bu konu hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: