GTA San Andreas Next Gen Edition çıkar mı?

OrchiiX

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
GTA Vice City Next Gen Edition'ı yapan ekip, sizce GTA San Andreas'ı da yapar mı? Ben yapacaklarını düşünmüyorum, çünkü GTA San Andreas'ta bazı görevlerde ve oyunda GTA IV'te olmayan şeyler bulunuyor. Bunları, renderware ile tasarlanmış bir oyuna rage motoru ile eklemek bence çok zor olabilir. Çünkü GTA Vice City'de bile bazı şeyler, GTA IV'te yoktu. Mesela, elektrikli testereyi aldığımda oyuna kasmalar giriyor ve seslerde değişiklik oluyordu. Düşünsene, GTA San Andreas'taki özellikleri. Mesela GTA San Andreas'ta olup GTA IV'te olmayan şeyler bunlar:

• Bisiklet
  • Uçaklar
  • Giyinme (GTA IV'te de var, ama GTA San Andreas kadar detaylı değil)
  • Jetpack
  • Grafiti
  • Modifiye
  • Araba zıplatma mekaniği.
  • Vücut geliştirme.
  • Şişmanlama, zayıflama.
  • Değişik ekipmanlar (fotoğraf makinesi gibi)

Bunlar aklıma gelenler, kaçırdıklarım da olabilir. Yani bunları göz önüne aldığımızda, 3 kişilik bir ekip tarafından yapılması çok zor. GTA Vice City Next Gen Edition'da mesela ben RC helikopter görevinde kaldım, aşırı zor geldi o görev. Çünkü RC fizikleri değil de büyük helikopter fiziği ile modellediklerinden dolayı görev çok zor olmuştu, ben de yapamayınca sildim. GTA San Andreas Next Gen Edition yapılabilir ama bence en az 2 yıl veya daha fazla zaman alabilir. Hepsi tamam olsa bile oyun çıktıktan sonra bir sürü crash sorunu, kaplama hataları gibi problemler olacaktır. Siz de bu konu hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
VC ile SA arasındaki ölçek farkı bile ekibin bu projeye başlamaması için bir sebep. İki oyun arasında içerik olarak dağlar kadar fark var. Ancak bence yapılmayacak olmasının asıl sebebi zorluğundan ziyade gereksizliği olur. GTA SA, mod kütüphanesi olarak sınırsız içeriğe sahip bir oyun. Azıcık uğraşla herkes kendi oyun tarzına göre bambaşka şeyler ortaya çıkarabiliyor. GTA4 temeline kurulu bir GTA SA'ya ne gerek var ki? Kaplama ve ışıklandırma modları ile görüntüyü GTA4 grafiklerinden bile daha iyi hale getirebilirsin. Fizik modları ile GTA4'ü aratmayacak araç ve yaya fizikleri ekleyebilirsin. Ateşli silahlar için ekleyeceğin birkaç mod ile de oyunun çatışma mekaniğini günümüze uygun hale getirebiliyorsun. Eğer istiyorsan gerçek hayattaki arabaları da oyuna ekleyebiliyorsun. Oyunun orijinalde sahip olduğu içerik zaten GTA4'den daha dolu. Şahsen kendi modladığım GTA SA'yı oynamayı tercih ederim. Next Gen'e pek ihtiyacı yok gibi. Gerekli modlarla dolaylı yoldan herkes kendi Next Gen'ini yapabiliyor zaten.

Vc ile sa arasındaki ölçek farkı bile ekibin bu projeye başlamaması için bir sebep. İki oyun arasında içerik olarak dağlar kadar fark var. Ancak bence yapılmayacak olmasının asıl sebebi zorluğundan ziyade gereksizliği olur. GTA SA, mod kütüphanesi olarak sınırsız içeriğe sahip bir oyun. Azıcık uğraşla herkes kendi oyun tarzına göre bambaşka şeyler ortaya çıkarabiliyor. GTA4 temeline kurulu bir GTA SA'ya ne gerek var ki? Kaplama ve ışıklandırma modları ile görüntüyü GTA4 grafiklerinden bile daha iyi hale getirebilirsin. Fizik modları ile GTA4'ü aratmayacak araç ve yaya fizikleri ekleyebilirsin. Ateşli silahlar için ekleyeceğin birkaç mod ile de oyunun çatışma mekaniğini günümüze uygun hale getirebiliyorsun. Eğer istiyorsan gerçek hayattaki arabaları da oyuna ekleyebiliyorsun. Oyunun orijinalde sahip olduğu içerik zaten GTA4'ten daha dolu. Şahsen kendi modladığım GTA SA'yı oynamayı tercih ederim. Next Gen'e pek ihtiyacı yok gibi. Gerekli modlarla dolaylı yoldan herkes kendi Next Gen'ini yapabiliyor zaten.

Doğru en azından hatasız oynarız. Modlarla beraber yine hata verebilir ama rage motoru ile daha fazla hata olurdu kesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı