GTA San Andreas orijinal vs Definitive Edition

Rockstar Games aslında bilinenin aksine GTA oyunlarına PC için yaptığı portlar genellikle hep rezalet oluyor. GTA IV , San Andreas falan PC portları hep rezaletti. Bunu GTA V ile kırdılar ama San Andreas’ın eski versiyonunu ancak korsan oynarsan hatasız bir deneyim yaşarsın. Definitive Edition’a gelecek olursak bence orjinal sürümün yerini tutmuyor.

Bende sizin gibi her oyunda grafiğe takan kişileri sevmiyorum. Oyunun grafiği düşükse kötü demekten başka bir icraatiniz yok. Ayrıca dediğim ile ne alakası var? Ben doğru olanı söyledim. Definitive Edition tepkilerin odağı oldu. Her yerde yorumlara bakarsanız orijinal sürümün daha çok sevildiğini görürsünüz.

Ben demek ki Definitive Edition'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Siz diyorsunuz ki bu zamanda oynanmaz bende oynandığını söylüyorum.

Sen Rockstar'ın geliştirdiği sürümü oynadın mı? Adamlar onca güncelleme getirmiş oyuna düzgün olsun diye?

Yine de kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Burada mesela sadece buglar veya hatalar değil. Oyunun kalitesinin düşürülmesi.

Siz diyorsunuz ki bu zamanda oynanmaz bende oynandığını söylüyorum.

Yine de kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Burada mesela sadece buglar veya hatalar değil. Oyunun kalitesinin düşürülmesi.

Aslında ikisi de kötü bence ama eskisini oynayınca içimde oyunun eski olduğu kalıyor ve oyundan bunalıyorum.

Karakter modellemesi berbat.
Orijinal sürümde karakter modellemesi gayet iyidir. Asıl Definitive Edition'da karakter modelleri berbatlaştırıldı. Bu da örneği:
image.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı