GTA San Andreas orijinal vs Definitive Edition

1666021283536.png

Allah aşkına şu karaktere bak ya. Orijinal GTA San Andreas bile daha kaliteli gözüküyo. Hamur bu hamur. Bakın hatta altta GTA San Andreas açık karakteri ss alayım geliyorum.

Düzenleme:
1666021385803.png

Kuran çarpsın definitive edition'dan kaliteli.

Peki neden? Orijinal halinde bulamayıpta Definitive Edition sürümünde bulduğunuz nedir? Yanlış anlamayın, ciddi soruyorum.
Checkpoint, Frame limiter sorunu, ağaçların ve bitki örtüsünün çok güzel görünmesi, ışık süzülmesi, yansımalar, tabelalarda ki yazıların çok daha iyi okunabilirliğe sahip olması. Daha çok var.

İkisi de güzel bana göre ama Definitive Edition versiyonu buglardan dolayı hoşuma gitti. Oynadığım versiyondaki bazı buglar gerçekten eğlenceliydi açıkçası :)

Checkpoint, Frame limiter sorunu, ağaçların ve bitki örtüsünün çok güzel görünmesi, ışık süzülmesi, yansımalar, tabelalarda ki yazıların çok daha iyi okunabilirliğe sahip olması. Daha çok var.
Checkpoint gerçekten güzel, ancak frame limiter sorununu SilentPatch yükleyerek çözebiliyorsunuz. Grafik açısından bazı grafik modları yükleyerek orijinal halinide güzel grafikli yapabiliyorsunuz. Bana göre tek + yönü checkpoint. Ama bunun için 500 TL vermeye değer bulmuyorum.

İkisi de güzel bana göre ama Definitive Edition versiyonu buglardan dolayı hoşuma gitti. Oynadığım versiyondaki bazı buglar gerçekten eğlenceliydi açıkçası :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Daha ilk bugu görünce kahkahayı bastım :D

Checkpoint gerçekten güzel, ancak frame limiter sorununu SilentPatch yükleyerek çözebiliyorsunuz. Grafik açısından bazı grafik modları yükleyerek orijinal halinide güzel grafikli yapabiliyorsunuz. Bana göre tek + yönü checkpoint. Ama bunun için 500 TL vermeye değer bulmuyorum.
Yani, hiç bir oyun 500tl etmez. Ama moddur, yamadır, bir dünya eklentiyle uğraşmak istemeyenler için iyi bir sürüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı