Çözüldü GTA San Andreas renkleri bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

856898

Femtopat
RAM
8 GB
Ekran kartı
AMD Radeon R5 220
Anakart
BIOSTAR H81MHV3
İşlemci
i5-4590
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi sosyaller.

Bilgisayarım pek iyi değil. AMD Radeon R5 220 grafik kartı kullanıyorum. Arada bir GTA San Andreas oynamak istiyorum fakat görsellerdeki grafik artefakt sorunu ile karşılaşıyorum. Ekran kartımın birkaç entegresinin yandığını düşünüyorum. Sizden ricam bu grafik sorunun bir çözümü var mı? Daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_0276.JPEG
    IMG_0276.JPEG
    135,9 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_0277.JPEG
    IMG_0277.JPEG
    100,3 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_0278.JPEG
    IMG_0278.JPEG
    125,7 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_0279.JPEG
    IMG_0279.JPEG
    284,5 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_0281.JPEG
    IMG_0281.JPEG
    304,3 KB · Görüntüleme: 103
Çözüm
Sadece SA'da oluyorsa oyunun dosyalarına gelin, bunu oyunun simgesine gelip sağ tuşa basarak yapın. Orada gta_sa adında bir dosya olacak, oradan sağ tuşla yine özelliklere gelin. Ekranda uyumluluk sekmesini tıklayın. Azaltılmış renk moduna basın ve oradan 16 bit seçeneğini işaretleyip uygulaya basın ve deneyin. Mutlaka sonucu bildirin.

Bilgisayarım pek iyi değil. AMD Radeon R5 220 grafik kartı kullanıyorum. Arada bir GTA San Andreas oynamak istiyorum fakat görsellerdeki grafik artefakt sorunu ile karşılaşıyorum. Ekran kartımın birkaç entegresinin yandığını düşünüyorum. Sizden ricam bu grafik sorunun bir çözümü var mı? Daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı?

Renk ayarlarına iyi bakın , uyumluluk ile deneyin.

Sorun ekran kartı ise yapacak bişey yok.

Intel işlemcinin içinden çıkan Intel HD 4600 çok daha güçlü zaten. O iğrenç ekran kartını atın kenera ve ekranı anakarta takıp oynayın.
Gta Sa yerine en düşük grafiklerde GTA 5 oynayabilirsiniz.

Sadece SA'da oluyorsa oyunun dosyalarına gelin, bunu oyunun simgesine gelip sağ tuşa basarak yapın. Orada gta_sa adında bir dosya olacak, oradan sağ tuşla yine özelliklere gelin. Ekranda uyumluluk sekmesini tıklayın. Azaltılmış renk moduna basın ve oradan 16 bit seçeneğini işaretleyip uygulaya basın ve deneyin. Mutlaka sonucu bildirin.

Çözüm
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Az önce Nvidia GT1030 satın aldım, şu an kurulumunu yapıyorum. Neticeyi sizinle paylaşacağım.
Kaça aldınız hocam? Sıfır almadınız umarım çünkü kötü bir kart.

Hocam mevcut kartımdan iyidir diye yorumladım, ayrıca fan desteği var, 2200'e aldım. Şayet memnun kalmazsam iade edeceğim.
Hocam 2.el o fiyata RX 580 8GB'ler var. Yani o kadar para etmez o ekran kartı. 750 Ti'dan daha güçsüz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam mevcut kartımdan iyidir diye yorumladım, ayrıca fan desteği var, 2200'e aldım. Şayet memnun kalmazsam iade edeceğim.

GTX 1060-GTX1650 parasına GT1030. AMD olarak RX 580 vardı. Kazıklanmışsınız. O kart 1000 TL bile etmez. %200'ün üzerinde kazık atmışlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı