GTA San Andreas Türkçe yama nasıl kurulur?

Dediğinizi aynen yaptım ama yine İngilizce. Kafayı yiyeceğim.

Dediğinizi yapıyorum ama oyunu başlatırken Launcher'da 3 MB indiriyor ve İngilizce oluyor tekrardan.

Bu linkten indirip dosya konumunu açıp text klasörü içindeki tüm dosyaları siliyorum ve indirdiğim Türkçe yama dosyasını atıyorum. Oyunu açmaya çalıştığımda ise 3 MB'lik güncelleme yapıyor Rockstar Games Launcher ve tekrar sildiğim klasörler geri geliyor, Türkçe olmuyor. Kafayı yemek üzereyim bunu nasıl engelleyebilirim?
Altyazıdan önce şurada ki ayarları yapmanızı öneriyorum. Bu sayede oyunu başlatırken Rockstar Games'in istemcisine ihtiyacınız kalmadan oyuna erişebileceksiniz. Ardından yukarıda vermiş olduğum linkten oyun dosyasını indirin ve içerisinden çıkan "american.gxt" dosyasını sırasıyla "Grand Theft Auto San Andreas > Text" dosyasının içerisine kopyalayın. Oyuna girerken Rockstar Games'in istemcisi üzerinden değil de, ilk başta indireceğiniz "gta-sa.exe" üzerinden oyuna giriş yapın. Oyun istemci üzerinden çalıştırıldığı zaman otomatik olarak kendi dosyasını yeniliyor. Bu da bizim indirmiş olduğumuz altyazılı dosyanın silinmesine sebebiyet veriyor.

Son düzenleme:
Altyazıdan önce şurada ki ayarları yapmanızı öneriyorum. Bu sayede oyunu başlatırken Rockstar Games'in istemcisine ihtiyacınız kalmadan oyuna erişebileceksiniz. Ardından yukarıda vermiş olduğum linkten oyun dosyasını indirin ve içerisinden çıkan "american.gxt" dosyasını sırasıyla "Grand Theft Auto San Andreas > Text" dosyasının içerisine kopyalayın. Oyuna girerken Rockstar Games'in istemcisi üzerinden değil de, ilk başta indireceğiniz "gta-sa.exe" üzerinden oyuna giriş yapın. Oyun istemci üzerinden çalıştırıldığı zaman otomatik olarak kendi dosyasını yeniliyor. Bu da bizim indirmiş olduğumuz altyazılı dosyanın silinmesine sebebiyet veriyor.
Türkçe yama başarılı oldu teşekkür ederim ama bu seferde mouse hareket etmiyor üstad. 🤦‍♀️

Zaten bu exe den girmeyince türkçe yamada olmuyor rockstar launcher güncelleme yapıyor hocam.
Yani bu exe dosyasından girince bende mouse calısmıyor...
Oyun dosyasının içerisine attığınız dosyanın bir kopyasını masaüstüne atıp girmeye çalıştığınızda mouse çalışmıyorsa sorun farklı olabilir. Oyun içerisinde ki ayarlardan klavye + fare'de mi diye kontrol eder misiniz? Belki Joystick algılıyordur, eğer bilgisayarınıza takılı herhangi bir joystick varsa çıkartıp deneyiniz. Ayrıca oyunun uyumluluğunu " Windows 7" yapmayı deneyiniz. Bunlar dışında aklıma başka bir çözüm yöntemi gelmiyor. Ben dahil olmak üzere bir çok kişi videoda ki program ile sorunu çözmüş durumda.

Oyun dosyasının içerisine attığınız dosyanın bir kopyasını masaüstüne atıp girmeye çalıştığınızda mouse çalışmıyorsa sorun farklı olabilir. Oyun içerisinde ki ayarlardan klavye + fare'de mi diye kontrol eder misiniz? Belki Joystick algılıyordur, eğer bilgisayarınıza takılı herhangi bir joystick varsa çıkartıp deneyiniz. Ayrıca oyunun uyumluluğunu " Windows 7" yapmayı deneyiniz. Bunlar dışında aklıma başka bir çözüm yöntemi gelmiyor. Ben dahil olmak üzere bir çok kişi videoda ki program ile sorunu çözmüş durumda.
xp ile bile uyumluluğu denedim,
ayarlarda klavye+mouse ama nafile.
her şey için teşekkür ederim.

Ben şu sitede ki dosyayı indirdim ve oyun dosyalarının kurulu olduğu yerde ki "Grand Theft Auto San Andreas > Text" dosyasının içerisine attım. Oyunun hem alt yazıları hemde ana menüsü dahil olmak üzere Türkçe hale geldi. Dosyayı virüs kontrolünden geçirip, rahatlıkla kurabilirsin. Text dosyası değiştiği için launcher üzerinden olası bir ban söz konusu olacağınıda sanmıyorum.
ben onuda denedim ama olmuyor yardım eder misiniz ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı