Rechy
Megapat
Daha fazla
Altyazıdan önce şurada ki ayarları yapmanızı öneriyorum. Bu sayede oyunu başlatırken Rockstar Games'in istemcisine ihtiyacınız kalmadan oyuna erişebileceksiniz. Ardından yukarıda vermiş olduğum linkten oyun dosyasını indirin ve içerisinden çıkan "american.gxt" dosyasını sırasıyla "Grand Theft Auto San Andreas > Text" dosyasının içerisine kopyalayın. Oyuna girerken Rockstar Games'in istemcisi üzerinden değil de, ilk başta indireceğiniz "gta-sa.exe" üzerinden oyuna giriş yapın. Oyun istemci üzerinden çalıştırıldığı zaman otomatik olarak kendi dosyasını yeniliyor. Bu da bizim indirmiş olduğumuz altyazılı dosyanın silinmesine sebebiyet veriyor.Dediğinizi aynen yaptım ama yine İngilizce. Kafayı yiyeceğim.
Dediğinizi yapıyorum ama oyunu başlatırken Launcher'da 3 MB indiriyor ve İngilizce oluyor tekrardan.
Bu linkten indirip dosya konumunu açıp text klasörü içindeki tüm dosyaları siliyorum ve indirdiğim Türkçe yama dosyasını atıyorum. Oyunu açmaya çalıştığımda ise 3 MB'lik güncelleme yapıyor Rockstar Games Launcher ve tekrar sildiğim klasörler geri geliyor, Türkçe olmuyor. Kafayı yemek üzereyim bunu nasıl engelleyebilirim?
Son düzenleme: