GTA San Andreas ve GTA Vice City hala oynanır mı?

Sistemin iyiyse ne reis? Ekran kartsız bilgisayarda oynuyorduk bu oyunları. Niye öyle yazdın? 😄

@Ostap Bender Vice City, gir araba sür etrafı dağıt çık tarzında kısa süreli çerezlik oynanır. Görev yapacaksan ana hikayeyi bitireceğim diyorsan San Andreas oynanır. Kısa süreli Vice City, uzun vadede San Andreas diyorum.
Lakin bu iki oyundan çok daha zevkli oyunlar varken sistem de yeterliyse bir lüzumu görmüyorum.

Hocam Vice City'nin de hikayesi ve görevleri gayet zevkli bence. Kısa bir oyun olsa bile günümüzde hikayesi oynanır bitirilir rahatça. Bu arada iki oyunuda bitirdim, Definitive Edition project modu ile (orijinal Definitive değil). Sadece sormak istedim acaba 2023'te nasıl bu oyunlar.

GTA San Andreas'ın mobil portu çok iyi. PC de oynanır mı bir cevabım yok ama mobilde oynanacak en iyi oyunlardan.
PC'de Definitive Edition Project modunu kurup oynayınca baya zevkli oluyor. Ama konsolda oynamak bir başka benim için. Mobil üzerinden de oynadım ama hiç zevkli değil bence nedense.
 
Ben telefonda google play storedan ucuza almıştım zamanında metro da internet çekmediği için vice city bitti şimdi gta sa oynuyorum zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan :D
 

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition​

Zam yemeden önce 260 TL'ye almıştım oyunu Vice City eski bir oyun olduğu için hatalar mevcut tabiki oynamak size kalmış ama bence günümüzde oynanır şahsen ben hala oynuyorum oyunu hiç sıkılmadım şimdiye kadar.
Yeni Definitive Edition versiyonları hiç güzel değil bence. Orijinaller her zaman efsanedir. Üzerine sadece mod kurarak oynamak yetiyor bence.
 

Geri
Yukarı