GTA the trilogy ne zaman indirime girer?

70 Euro'dan 15 TL'ye mi düşecek?


37f83e6e5c7239778620099135f51092.jpg
 
70 Euro'dan 15 TL'ye mi düşecek?

Eki Görüntüle 1186878

Yeni çıkanı değil şu anda mevcut sürümü soruyor arkadaş.

Arkadaşlar Remastered'lar çıkacak diye orijinal oyunlar kaldırılcakmış, o yüzden almayı planlıyorum. GTA the trilogy ne zaman indirime girer? İndirimde 15 TL'ye düşüyor diye biliyorum.

Maalesef bilemeyiz. Ama çıkmadan önce bir kez daha indirime gireceğini düşünüyorum. Daha çıkış tarihini bile açıklamadılar. Yakında Steam sonbahar indirimi ve kış indirimi olacak. O zaman büyük ihtimalle girebilir.
 
Ben tek Remastered sürümü olan oyunlar kaldırılacak diye biliyorum.

@Ed1tH

Eski sürümlerin kaldırılacağına dair bir açıklama görmedim ben. Mafia 1'in Remake'i yapıldığı halde eski sürümünü de hala satıyorlar mesela. Ama dediğiniz gibi ise direkt the Trilogy'nin Remastered sürümü yapıyorlar. Yani kaldıracaksa üç oyun da kaldırılır.
 
Eski sürümlerin kaldırılacağı palavra gibi geldi bana. Kaldırılacağını zannetmiyorum. Oyunlar steam versiyonunda bozuk zaten. Rockstar düzgün bir güncelleme getirmedi yıllardır.
 
Bu yüzden kaldırıyor olabilirler. Eski bozuk sürümünü oynamayın da yenisini satın alın diye.

Eski sürümlerin kaldırılacağı palavra gibi geldi bana. Kaldırılacağını zannetmiyorum. Oyunlar Steam versiyonunda bozuk zaten. Rockstar düzgün bir güncelleme getirmedi yıllardır.

Hocam sonradan eski oyunları oynamak isterim falan elimin altında bulunsun diye soruyorum :D
 

Geri
Yukarı