GTA Trilogy 2022'de PS5'e alınır mı?

3 oyunda da görevler çok sıkıcı ve hikayeler ilgi çekici değil. Oynanıştan bahsetmiyorum bile. Bu zamanda bir de o fiyata asla alınmaz.
 
O oyunları mobilden oyna daha iyi nispeten ucuzlar. Ama o kadar para vermenin lüzumu yok.

3 oyunda da görevler çok sıkıcı ve hikayeler ilgi çekici değil. Oynanıştan bahsetmiyorum bile. Bu zamanda bir de o fiyata asla alınmaz.
GTA Vice City hikaye olarak iyiydi GTA SA ise biraz fantastik oyundu. Yani zamanına göre iyiydi.
 
12K ya satarsın bilgisayarın da bilmeden konuşmayayım ama çok kötü dediysen bir 3K edebilir.
Kardeşim PS5'i neden satsın hadi sattı 12k ye 3 k ye de pc yi sattı diyelim 15k'ye PS5 kalitesinde oyun oynatan sistem yok. Güç bela bulduğunu varsayıyorum ama o da bugün için olur. Daha 5 sene daha PS5 çok güzel grafiklerde oyun oynatacak . Bugün aldığın o PC 5 sene sonra çöp yanlış mıyım? Dandik donanımlı PS4'ü hatırlarsan o donanıma imkansız diyebileceğimiz grafikte oyunlar çıktı. Ki bugün de PS5 optimizasyonuyla 3070-3080 arası denkte performans sergiliyor. 15k'ye 3070 kartlı sistem bile zor.
 
Kardeşim PS5'i neden satsın hadi sattı 12K'ye 3 k ye de PC'yi sattı diyelim 15K'ye PS5 kalitesinde oyun oynatan sistem yok. Güç bela bulduğunu varsayıyorum ama o da bugün için olur. Daha 5 sene daha PS5 çok güzel grafiklerde oyun oynatacak. Bugün aldığın o PC 5 sene sonra çöp yanlış mıyım? Dandik donanımlı PS4'ü hatırlarsan o donanıma imkansız diyebileceğimiz grafikte oyunlar çıktı. Ki bugün de PS5 optimizasyonuyla 3070-3080 arası denkte performans sergiliyor. 15K'ye 3070 kartlı sistem bile zor.

Çok haklısın.
 

Geri
Yukarı