GTA Trilogy alınır mı?

1757242945996.png

Epic Games'te %60 indirimle 600TL civarında. Kampanya getirmişler bir de %20 geri ödeme diye 480 TL'ye almaya değer mi? Oyundaki buglar düzelmiş midir? Çıkalı 4 yıl oldu.

Hocam merhaba. Eğer oyunu seviyorsanız tabii ki alınabilir. Ben Steam üzerinden zamanında 30 dolara aldım. Oyun ilk çıktığından gerçekten çok kötüydü fakat şu anda çoğu bug ve sıkıntı düzeltildi. Oyundaki eski hava bir nebzede olsa geri geldi diyebilirim.

Oyunu şu an yüklü olan var mı kaç GB az yer kaplamasıda önemli olur benim için.
@Hxrea @ThanksALot @SENTOKI

Bende 19GB yer kaplıyordu San Andreas.

Aldınız mı hocam alınır mı? Bende alacağım da yarın.

Aldım hocam aldım 3 oyunuda yükledim bugün şahsen gayet oynanabilir oyunlar ilk başta optimizasyon sorunu oldu ayarlardan onu hallettim Türkçe yamaları da kurdum gayet güzel şu an. Bir alın derim hocam 3 oyunuda deneyin içinize sinmezse iade edin.
İyi günler.

Aldım hocam aldım 3 oyunuda yükledim bugün şahsen gayet oynanabilir oyunlar ilk başta optimizasyon sorunu oldu ayarlardan onu hallettim Türkçe yamaları da kurdum gayet güzel şu an. Bir alın derim hocam 3 oyunuda deneyin içinize sinmezse iade edin.
İyi günler.

Hocam normalde yarın alacaktım şimdi aldım yükleniyor şimdi uzun zamandır almayı düşünüyordum.

Epic Games'te %60 indirimle 600TL civarında. Kampanya getirmişler bir de %20 geri ödeme diye 480 TL'ye almaya değer mi? Oyundaki buglar düzelmiş midir? Çıkalı 4 yıl oldu.

Alınır hocam aralarından San Andreas'i 130 saat oynayıp bitirdim hiç bugla falan karşılaşmadım bayağı keyifliydi ama diğer oyunlar için yorum yapamayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı