GTA Trilogy: Definitive Edition kırıldı!

Fiyatın aşırı pahalı olmasını göz ardı edersek bence iyi bir remaster. Kötü diyenler niçin kötü diyor, anlayamıyorum.

Bence fena olmamış da asıl sorun şu bazı modlar bu remaster oyunlardan daha güzel gözüküp bu modları yapanlarında büyük bir ekip olmaması, Rockstar gibi şirketlerden insanlar daha fazla iş bekliyor, bana sorarsanız remake yapıp bu oyunlara Online mod ekleselerdi paraya para demezlerdi. Hem tembellik hem de bu remaster oyunlara bu kadar para istemeleri olay oldu.

Fiyatın aşırı pahalı olmasını göz ardı edersek bence iyi bir remaster. Kötü diyenler niçin kötü diyor, anlayamıyorum.
Bu videodaki arkadaşın tavrıyla falan seni hedeflemiyorum yanlış anlaşılmasın. Anla diye atıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca Enisin SA videosunun sonlarına veya Eastergamer'ın videolarına bakabilirsin.

Bu videodaki arkadaşın tavrıyla falan seni hedeflemiyorum yanlış anlaşılmasın. Anla diye atıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca Enisin SA videosunun sonlarına veya Eastergamer'ın videolarına bakabilirsin.

Bizzat oyunu oynama fırsatım yok ancak benim tek beklentim grafiksel bir gelişmeydi ve yeni grafikleri de oldukça beğenmiştim. Lakin oyunun içi hatalar ile doluymuş, fikrim değişti diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı