GTA Trilogy Definitive Edition Steam'e gelebilir

Eski GTA Trilogy paketi zaten 40-50 TL civarına satılıyordu. Net hatırlıyorum 12TL'ye almıştım o paketi. Bunun o fiyatlara düşmesi imkansız ne yazık ki. EA bile %80 indirim yapan bir firma fakat Rockstar onlardan bile daha paragöz ve indirim yapmayan bir firma.

Yine o oyunlara eski diyorduk kusurlarını görmüyorduk. Bu oyunun tarihi değiştirilmiş bir de grafikleri çizgi roman çizimleri yapan birine vermişler.

200TL civarı olsun direkt alırım herhalde ama Steam'e hala gelmedi. Vice City'i 2 defa korsandan bitirdim hala Steam'de yok.

Hocam o parayı fakir fukaraya verin bu oyuna vermeyin. Bir oyun parasını hiç mi haketmez ya? Türünün son örneği.
 
Yine o oyunlara eski diyorduk kusurlarını görmüyorduk. Bu oyunun tarihi değiştirilmiş bir de grafikleri çizgi roman çizimleri yapan birine vermişler.

2021'e göre kötüydü bu doğru ve grafikleri dışında zaten değişen bir şey yok. Bir de üstüne 500 TL gibi bir fiyattan çıkınca iyi bir yanı kalmıyor.
 
500 TL'den aşağı bir fiyatının olacağını sanmıyorum. Biliyorsunuz ki Steam önerilen kur fiyatını da yükseltti.
Biliyorum. Bu oyunlar zaten para tuzağı. Remastered yapıp 2-3 grafik yükseltip var olan oyunu daha da bozup eski bugları bile gidermeyecek kadar tembel bir remastered. Kesinlikle para verilememeli.
 
@ZesuN o kadar da kötü bir oyun değil. Sedece fiyatı yüzünden sevilmedi.
Kötü olmama sebebi oyunların kendisinden kaynaklanıyor. Vice City kötü bir oyun değil fakat Definitive Edition kötü. Fiyatı geçtim orijinalinde olmayan bugların olması, grafiklerin sadece Unreal Engine kaynaklı ışıklandırmadan ibaret olması gibi şeyler de var.
 
Toplamda 10 milyon sattı bu paket zaten, şimdi de Steam'de biraz satış yapmak istiyorlar anlaşılan. Böyle bir paket nasıl 10 milyon satış yaptı aklım almıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı