GTA Trilogy'yi nasıl buldunuz?

Görsel iyileştirme yapılması bile güzel bir şey. Hepsi çok eski oyunlar zaten. Kusursuz haliyle çıkarsalar bir nostaljisi kalmaz. Ben bu yeni versiyonu oynadığımda, eski versiyondaki her şeyi ararım. Tek bir hatayı düzeltmiş olmaları bile canımı sıkar. İlk haliyle kabul edilmiş oyunlar, hiçbir mekaniğinin iyileştirilmeye ihtiyacı yok.

Yaşınızla alakalı biraz. Çoğunuzun çocukluğu GTA V'e denk geldiği için o kafayı yakalayamazsınız. Grafik dışında hiçbir şeyin değişmemesi zaten kıymetli olan.
O mekanikleri felan adımız gibi biliyoruz merak etme.
 
Benim hiç hoşuma gitmedi. 1- liberty City'in karanlık havasını bozmuş. 2- karakterlerin tipleri çok kötü luigi yumurta gibi olmuş claude çok garip durmuş tipi. Ayrıca DirectX 2.0 mod bin kat daha iyi ondan.

En azından artık DirectX 2.0 havasını az çok bugsız, lagsız lugsuz kasmadan oynacağız sayılır ama çoğu kişi oyundan değil paradan beğenmiyor ve o yüzden beğenmedik diyorlar. Yapacak bir şey yok ben Pass'a gelmesini bekleyeceğim ya da Torrent falan bakacağız bir şeyler 500TL çok para.

GTA 3 en çok şeye benzemiş GTA 4'ün karamsar modlu hali gibi Vice City çok karton olmuş claude da dahil San Andreas belki biraz yırtar lance vance in tipi ne öyle ya şapka izi kalmış sanki askerden kalma.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı