GTA Trilogy'yi nasıl buldunuz?

Oyundan tek şikayetim ragdoll fiziğinin olmaması. Sırf oyunu koruyacağız diye hiçbir şey eklememişler. Ha grafik olarak muazzam duruyor. Özellikle Vice City mükemmel olmuş. Arabadaki yansıma detayları, yerdeki kısa çimenler, detaylı ağaçlar ve hatta oyunda olmayan bazı objeler eklenmiş. Çöp kutusunun üstunde uçusan sinekler vs.

Konuyu nereye çekiyorsun ne fanboyluğu arkadaşım? Laptopta açtım bu yamayı sen kendin düzgün kuramamışsan ben ne yapayım? Rockstar iplemiyor zaten o konuda hemfikiriz de konumuz bu mu? Bilmediğin için söylüyorum paketin içinde SilentPatch var ve bu tüm çözünürlükleri destekleyen bir mod. Bilip bilmeden konuşmayın Allah aşkına.
Bütün sorunların gitmesi için 10 tane ayrı mod kurmak gerekiyor. Onları yapsanız bile yine sapıtıyor arada.

Oyundan tek şikayetim ragdoll fiziğinin olmaması. Sırf oyunu koruyacağız diye hiçbir şey eklememişler. Ha grafik olarak muazzam duruyor. Özellikle Vice City mükemmel olmuş. Arabadaki yansıma detayları, yerdeki kısa çimenler, detaylı ağaçlar ve hatta oyunda olmayan bazı objeler eklenmiş. Çöp kutusunun üstunde uçusan sinekler vs.

Bir tane ekip GTA 4'e Vice City'i modlamış. Böyle olmasını isterdim şahsen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütün sorunların gitmesi için 10 tane ayrı mod kurmak gerekiyor. Onları yapsanız bile yine sapıtıyor arada.
Aynen Gta gurmesi dostum. Sekiz yıldır oynadığım oyunun hatalarını bana öğret sen. Steam versiyonunu düzeltmenin yolları var öyle dediğin gibi 10 tane mod kurmana da gerek yok aslında ama sen daha iyi bilirsin. LOL

Koca firma para sayarken bize de düzeltmek düşüyor. LOL
Rockstar maalesef iplemiyor ama konumuz bu değil. Ne yani adamlar gereken ilgiyi göstermiyor diye insanlar San Andreas oynamayı mı bıraksın? Tabii modlarla desteklenecek , modlara bu kadar önyargılı olmamak lazım yapacak bir şey yok.

Rockstar maalesef iplemiyor ama konumuz bu değil. Ne yani adamlar gereken ilgiyi göstermiyor diye insanlar San Andreas oynamayı mı bıraksın? Tabii modlarla desteklenecek , modlara bu kadar önyargılı olmamak lazım yapacak bir şey yok.
Önyargılı değilim hocam adamlar iplemiyorsa para vermek gereksiz diyorum. Hatta az önce iade talebi açtım. Bir süre önce satıştan kaldırılacağını duyduğumda bir daha almıştım ama gereksiz olduğunu fark ettim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı