Çözüldü GTA V 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

NitNoh

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, herkese iyi akşamlar, iyi günler dilerim. Sorunum Epic Games üzerinden indirdigim GTA 5'in sürekli "0xc00007b hatası" başlattigım vakit bu hatayi almam. DirectX'i sıfırdan yüklememe rağmen, Framework'u yüklememe rağmen, Microsoft Visual programlarini yüklememe rağmen hiçbiri işe yaramadi, hala ayni hatayi aliyorum. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Process file dosyasini da aşağiya atiyorum.

Çözüm
C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll bunları silin.

Bunları kurun:

Evet kurdum, hâlâ ayni hatayi aliyorum.

Peki ikinci linkteki vc_redist.x64.exe,vc_redist.x86.exe ve üçüncü linkteki vs2013_vcredist_x86-12.0.40664.0.exe adlı kurulumları da doğru şekilde yaptığınıza emin misiniz? Kurulumları doğru şekilde yapmanıza rağmen hata hâlâ devam ediyorsa tekrar yeni bir rapor oluşturup paylaşın, ona da bakayım.

Yeni raporda da aynı DLL dosyalarından kaynaklanıyor hata... Bu mesajımdaki işlemleri tekrarlayın.

Bunları kurun:

Üsttekini yaptıktan sonra:
C:\Windows\vcruntime140.dll
C:\Users\AĞA TEKNİK\AppData\Local\Microsoft\WindowsApps\vcruntime140.dll
C:\Windows\msvcp140.dll
bu dosyaları elle atmışsınız sanırım, silin. Bu konumlarda olmaması lazım zaten.

Dediğim gibi işlemleri son kez yine uygulayın, sonucu bildirin. Yine olmazsa bir şeyi eksik yapıyorsunuz veya ben bir şeyi kaçırıyorum.

Yeni raporda da aynı DLL dosyalarından kaynaklanıyor hata... Bu mesajımdaki işlemleri tekrarlayın.

Üsttekini yaptıktan sonra:
C:\Users\AĞA TEKNİK\AppData\Local\Microsoft\WindowsApps\vcruntime140.dll
C:\Windows\msvcp140.dll
Bu dosyaları elle atmışsınız sanırım, silin. Bu konumlarda olmaması lazım zaten.

Dediğim gibi işlemleri son kez yine uygulayın, sonucu bildirin. Yine olmazsa bir şeyi eksik yapıyorsunuz veya ben bir şeyi kaçırıyorum.

Ustam dediginiz her şeyi harfiyen yaptim fakat hala ayni hatayi aliyorum. Bazi yerlere dediğiniz gibi "msvcp140.dll"adli dosyayi atmişim fakat şu an her yerden sildim. Sildikten sonra da tekrar kaldirip Microsoft Visual programlarini tekrar kurdum fakat sonuç hala ayni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ustam dediginiz herşeyi harfiyen yaptim. Fakat hâlâ ayni hatayi aliyorum. Bazi yerlere dediğiniz gibi "msvcp140.dll" adli dosyayi atmişim fakat suan her yerden sildim. Sildikten sonrada tekrar kaldirip Microsoft Visual programlarini tekrar kurdum, fakat sonuç hala ayni.
Daha fazla fikrim yok açıkçası, birkaç kişi etiketleyeceğim. Müsaitlerse bakacaklardır.

@231561 @PanzerTR @MScofield

İlk önce denetim masasından 2013 ve 2015 kütüphanelerini kaldırın. Sonra @wanetage hocamın dediklerini uygulayın.

Bunları kurun:

Eğer böyle yapınca olmuyorsa bir şey soracağım. İndirirken sizden çoklu indirme izni istemesi lazım, ona izin veriyor musunuz?

İlk önce denetim masasından 2013 ve 2015 kütüphanelerini kaldırın. Sonra @wanetage hocamın dediklerini uygulayın.

Eğer böyle yapınca olmuyorsa bir şey soracağım. İndirirken sizden çoklu indirme izni istemesi lazım, ona izin veriyor musunuz?
Şu an oldu. Denetim masasinda fark ettim X86 2015 Visual'i kurmamiş. 2 dosyayi birlikte indirip seçmeme rağmen sadece X64'ü kurdugunu fark ettim. Manuel olarak 2015'in X86 dosyasını indirip kurdum. Cok teşekkür ederim yardimlariniz için. Çok uğraştırdım. @wanetage hocam teşekkürler cok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Suan oldu. Denetim masasinda farkettim x86 2015 Visual kurmamiş. 2 dosyayi birlikte indirip seçmeme rağmen sadece x64'ü kurdugumu farkettim. Manuel olarak 2015'in x86 dosyasını indirip kurdum. Cok teşekkür ederim yardimlariniz için. Çok uğraştırdım. @wanetage hocam teşekkürler cok.
Rica ederim, ne demek. Çözüldüğüne sevindim. @MScofield dediği gibi çoklu indirmeye izin vermediğinizden olmuş. Ben de paketleri tek ZIP halinde birleştirdim, Google Drive'a yükleyip oradan yüklettirecektim, gerek kalmadı o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı