GTA V %100 Türkçe Yamaya Hazır Olun

• Konuyu başlatan 9544
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 100
  • Görüntüleme 13.808
Arkadaşlar her şey Türkçe mi adamların konuşmaları falan alt yazılı olarak çıkıyor mu ona göre indireceğim?
Konuşmaların hepsi Türkçe ama dedikleri gibi "İngilizce yazı göremeyeceksiniz" değil. İnternette gereksiz siteler çevrilmemiş mesela.

tecno game den indirmiştim türkçe yamayı 2-3 gün öncesine kadar sıkıntı yoktu bu ara bir güncelleme geldi oyuna giremiyorum hikaye modu dedikten sonra windows çalışmayı durdu deyip oyundan atıyor. tecno game sitesi de açılmıyor bir bilgiye ulaşamadım tekrar eski haline nasıl dönerim ? veya yeniden yüklemek istesem tekrar indirmem mi gerekir oyunu playstore dan almıştım.

GTA 5'i yüklediğin yere gir, GTAVLauncher'ın kısayolunu masaüstüne oluştur. Sonra ise kısayola sağ tıklayıp özellikler de. Orada ''Hedef'' kısmı olacak, onun sonuna -verify yaz ve kaydet ve tekrardan masaüstündeki simgeden aç. Böylelikle eksik dosya, hatalı dosya filan var ise kontrol edecek ve yeniden indirecek. İndirme bittiğinde ise masaüstündeki kısayolu silmeyi unutma

Eğer bir oyunun yapımcı oyunu Türkçe yapmıyorsa yama falan asla indirmem. İngilizce bilmeyen kaldı mı ya ?

Mods klasörünün ismindeki ''s'' takısını silin ve oyuna girin. Oyun İngilizce olacak sorunda çözülür.

İlla bilmek mi zorundayız. Ben oyun yapsaydım Türkçe yapardım başka da bir dil yapmazdım. Gitsinler öğrensinler değil mi ?

Dünyadaki ortak konuşulan dil Türkçe mi İngilizce mi ? Oyunları tabi Türkçe yapmazlar, kitle çok az burada. Ben istemem mi sizce her firma Naughty Dog gibi olsun ? Ama her şey yapıldığı dille daha güzel.

Türkçe yapılacak olan oyunları yama gibi mi sanıyorsunuz? Bak bakalım inFamous: Second Son'a. Hayır ortak dil diye bilmek zorunda değilim. Benim İngilizcem sınırlı. Bir yabancıyla anlaşıyor olabilirim. Ancak çok fazla terim var ve hepsini nereden bileyim? Dost Kayaoğlu rehber olmasına rağmen RDR videosunda "Rehberim diye tüm kelimeleri bilecek halim yok." demişti bir metni anlamayınca. Yapıldığı dille güzel diyorsunuz da siz hiç Türkçe oyun oynamadınız sanırım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…