GTA V 2200G ile Vega 8 Darboğaz Sorunu

Makaleler
1
Arkadaşlar GTA V oynarken APU işlemcim içindeki Vega 8'e darboğaz yapıyor. Evet yanlış okumadınız 2200G Vega 8'e darboğaz yapıyor GTA V'de. Oyunu 1080P'de oynuyorum, şehir içinde darboğaz çokça artıyor ve texture geç yüklenmesi drop vb. sorunlar ortaya çıkıyor. Arkada gereksiz hiçbir program çalıştırmıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem:

• RYZEN 3 2200G
  • ASUS TUF B450 PLUS GAMING
  • 16GB DDR4 3000MHZ CL16
  • 1TB 7200RPM HDD
  • 120GB ADATA SU650

410751

NOT: Isılar 60 derecenin hiç üzerine çıkmıyor 4-5 saatlik oynamada.

Bunu denedim ancak ekran kartına en büyük yükü MSAA bindiriyodur sanırım. Yükseltiyorum ayarları yine durum aynı. Oyunu VSYNC-Half yapmadan oynayamıyorum yoksa işlemci sürekli %100.

Acaba combofix vb. programlar işe yarar mı? Son zamanlarda da tüm oyunlarda arada bir drop yiyorum. Chipset driverını sanırım hiç kurmadım ama kurmam gerekirmi bu sorunlar için ?
Combofix Windows 10 ve 8.1 için desteklenmiyor/açamazsınız. Dediğim gibi GTA V optimizasyonun çöp olduğu bir oyun. Sorun yaşamanız doğal. Grafik ayarlarını biraz kısın ve en yakın zamanda harici GPU alın bence.

Combofix Windows 10 ve 8.1 için desteklenmiyor/açamazsınız. Dediğim gibi GTA V optimizasyonun çöp olduğu bir oyun. Sorun yaşamanız doğal. Grafik ayarlarını biraz kısın ve en yakın zamanda harici GPU alın bence.
Katılıyorum. En kısa zamanda harici GPU almaya çalışacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı