Arkadaşlar ben DLC'siyle beraber GTA V satın aldım ve 104 GB bir boyutu var. 30 Mbit / sn hızda yüklenecek olursa kaç saatte iner tahmininiz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
9 saat civarı.Arkadaşlar ben DLC'siyle beraber GTA V satın aldım ve 104 GB bir boyutu var. 30 Mbit / sn hızda yüklenecek olursa kaç saatte iner tahmininiz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
10-12 saat arası.Arkadaşlar ben DLC'siyle beraber GTA V satın aldım ve 104 GB bir boyutu var. 30 Mbit / sn hızda yüklenecek olursa kaç saatte iner tahmininiz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar ben DLC'siyle beraber GTA V satın aldım ve 104 GB bir boyutu var. 30 Mbit / sn hızda yüklenecek olursa kaç saatte iner tahmininiz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
3.75MB yapar. 1MB=8Mbps.30 Mbps sanırsam 3 MB saniyede yapıyor.
16 Mbps internet ile 18 saate indirmiştim şimdi 100 mbps bir internet kullanıyorum neyseki tahminimce 10 saate iner hocamArkadaşlar ben DLC'siyle beraber GTA V satın aldım ve 104 GB bir boyutu var. 30 Mbit / sn hızda yüklenecek olursa kaç saatte iner tahmininiz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.