GTA V 5 GB Update

az önce 55 gb tan 60.4 gb yüklemeye çalışıyordu dediğin dosyayı silince bu sefer 2.94 gb tan 5.4 gb a yüklemeye çalışıyor çok daha hızlı bir şekilde.Aynı şey mi anlamadım
 
Arkadaşlar bende kutulu aldım 2 gün sonra gelicek ama kurulum felan konusunu anlatırmısınız keyi social cluba girdikten önce mi kurucaz sonra mı yoksa birşey farketmezmi ve kaç dakkikada kurdu ?
 
Social club a giriş yaptıktan sonra istiyor key i giriyorsun ama 5 gb lık bir güncelleme var ve şuan serverlarda bir problem var sanırım çok yavaş yüklüyor benim oyunu pc ye kurmam yaaklaşık 1 saat sürdü.
 
Bizim sorunumuz o değil, indirme ile uğraşmamak için 180 TL para veriyoruz ve 5 GB indirmeden oyuna girememek bizi hayal kırıklığına uğratıyor.

Sorunu çözdüm arkadaşlar, ''dlc.rpf.part'' kopyasını alarak silin ve tekrar indirmeyi açın.
Sorunsuz indiriyor, 1 saat sonra indirmem bitecek.

bu yöntem harbiden işe yarıyormu ?
 
İşe yaradı şu an oyundayım.
ImageUploadedByTapatalk1429032266.917151.jpg

Teşekkür butonunu eksik etmezsiniz. :)
 
benim sıkıntım (akk dolduğu için) 200-300 arası 5dk falan indirio sonra 20kb'ye düşüyor ardından tamamen kesiliyor indirme connection lost hatası veriyor
 
bu yöntemde o olmuyor maksimum ne kadarsa indirme hızın ona kadar çıkıyor şuan ben de bu yöntemle yüklüyorum update i 900-1000 arası gidip geliyor 35 dakikası kaldı.Diğer türlü yüklemenin imkanı yok.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı