GTA V 500 TL'ye alınır mı?

Hocam Mafia Definitive Edition ve Mafia 2 Definitive Edition alınır mı?

Mafia 2 Definitive Edition aslına bakılırsa biraz mafya ya özentiniz varsa god father gibi filmleri daha önce izlediyseniz neredeyse aynı ortam ve gerçekten başarılı bir oyun kendisi, bana soracak olursanız oynanabilir bir oyun 10/7 denebilir.

Mafia 2 Definitive Edition aslına bakılırsa biraz mafya ya özentiniz varsa god father gibi filmleri daha önce izlediyseniz neredeyse aynı ortam ve gerçekten başarılı bir oyun kendisi, bana soracak olursanız oynanabilir bir oyun 10/7 denebilir.
Sanırım Mafia Trilogy alacağım hiç oynamadım ama severim bu tarz oyunları.

@MEge011 Watch Dogs serisi öyle güzel oyun serisi değil. En başta oyunun araba sürme mekaniği adamı sinir eder. Koskoca Ubisoft gibi bir firma, oyunun araba sürme mekaniğini halledemiyor. Rezilliktir.

Yakında GTA V almayı düşünüyorum, hikayesi iyi midir ve 500 TL'ye değer mi, tam oynamadım internet Kafe'de oynamıştım, sadece oyunun final sahnesini izlemiştim, söylerseniz teşekkürler.

Hikaye istiyosanız ETail'da lastetail koduyla The Last of Us Part 1 Deluxe öneririm 65 TL fazla oluyor ama daha sağlam bir hikayesi var bence.

Zamanında 70 TL almıştım almamak bekletmek iyi değil fiyatı tekrar artabilir oynayacaklar alsın bu yüzden.

Yakında GTA V almayı düşünüyorum, hikayesi iyi midir ve 500 TL'ye değer mi, tam oynamadım internet Kafe'de oynamıştım, sadece oyunun final sahnesini izlemiştim, söylerseniz teşekkürler.

Beleşe geldi 75'e geldi 275'e geldi 500 verilmez ama arkadaşın başka hesap açıp ondanda aldıysa ondan satın alabileceğini falan söyle.

500 TL yerine biraz araştırırsanız internette çok daha ucuza Epic Games hesabı bulabilirsiniz.

Çalınma ihtimali %100 olan.

GTA 5 500 TL edecek bir oyun degildir.
Epic Games hesabı almak mantıklı ancak satıcıyı tanımıyorsanız sıkıntısı coktur.
Paylasımlı hesaplar 10-15 TL'ye satılıyor sadece hikayeyi bitirmek istiyorsanız o mantıklı olur.
GTA 5 indirimsiz almak cok mantıksız cünkü oyun hikaye olarak iyi oldugu söylenilemez acık dünya icin iyi bir oyun.

Hocam GTA 5'in hikayesi güzel ama 500 TL sadece hikaye için verilmez. Eğer GTA Online oynamak istiyorsan ama arkadaşın da yoksa hiç oynanmaz çünkü public Session'lar hile dolu. Ama ben sadece hikaye gireceğim diyorsan indirim beklemede fayda var. Tabii yine de sana kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı