GTA V açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

MrDeeP

Picopat
Merhabalar. GTA V ile alakalı bir sorunum var ve çözemiyorum. Biraz araştırdım bir konu daha açmıştım fakat sorun devam ediyor. Sorunu video kaydedip yükledim aşağıda linkini bırakacağım. Video var ancak ben yine de izah edeyim. Oyun arka pencerede iken farklı bir dosyada iken çalışıyor fakat o dosyadan çıkıp oyun içine girdiğimde oyundan atıyor yani herhangi bir hata kodu veya hata penceresi almıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Oyun Epic kampanyasından orijinal.

Process Monitor rapor: Logfile.rar

Sorun videosu: gta5sorun.mp4

Son düzenleme:
Oyunun kurulu olduğu dosyayı aç, settings.xml dosyasını sil. Her ihtimale karşı masaüstüne de taşıyabilirsin. Oyuna girdiğinde tekrardan oluşur.
Defalarca oyun dosyalarını silip tekrar oyunu açtım ancak çalışmadı. Şimdi ekran kartının son sürümünü yüklüyorum belki de ondan kaynaklı bir sorundur.

Son düzenleyen: Moderatör:

DDU işlemini deneyebilirsiniz. DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın, WHQL sürücüsünü yükleyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı