GTA V açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

heaveNN12

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, birkaç gün önce Epic Games üzerinden GTA 5'i indirdim fakat açılmıyor. Epic Games üzerinden oyunu başlattığımda oyun görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor, 20-30 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor. Rockstar Games Launcher üzerinden oyunu açmaya çalıştığımda oyun görev yöneticisinde ve Rockstar Games Launcher üzerine çalışıyor olarak gözüküyor. 20-30 saniye sonra fotoğraftaki gibi kendiliğinden kapanıyor.

Screenshot_3.png

Konuyu açmadan önce denediklerim;
1- Epic Games üzerinden dosyaları doğruladım.
2- Rockstar Games Launcher ve Social Club'u kaldırıp Rockstar Games'in sitesinden tekrar kurdum.

Rapor paylaşın. Ben bakamayabilirim ama bakacak arkadaşlara fikir verir:

Ayrıca Launcher.log içeriğini de paylaşabilirsiniz.

Tekrar doğrulama yapmama rağmen sorun devam ediyor. Az önce GTA kapanırken görev yöneticisinde "Askıya alındı" ibaresini gördüm.

Eki Görüntüle 1092808
Bilgisayarın güç modunu performansa alın. Görev yöneticisinden GTA V'i yüksek öncelikli yapın büyük ihtimal çözülecektir. Çözülmezse üzerine basıp geçiş yap butonuna basın.

Bilgisayarın güç modunu performansa alın. Görev yöneticisinden GTA V'i yüksek öncelikli yapın büyük ihtimal çözülecektir. Çözülmezse üzerine basıp geçiş yap butonuna basın.

Tatilden yeni döndüğüm için biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Söylediklerinizi yapmama rağmen sorun devam ediyor. Güç seçeneklerinde performans modu bulunmuyor. Sadece dengeli mod var.

Tatilden yeni döndüğüm için biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Söylediklerinizi yapmama rağmen sorun devam ediyor. Güç seçeneklerinde performans modu bulunmuyor. Sadece dengeli mod var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakileri uygular mısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı