Çözüldü GTA V açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

islamco144

Femtopat
Daha fazla  
Epic Games'ten indirdiğim Grand thief Auto 5 açılmıyor formattıkdan sonra açıyorum Epic Games'te çalışıyor oalrak gösteriyor lakin hiçbir şey yok.

Çözüm
Epic Games'ten indirdiğim Grand thief Auto 5 açılmıyor formattıkdan sonra açıyorum Epic Games'te çalışıyor oalrak gösteriyor lakin hiçbir şey yok.

Steam üzerinden anlatacagım Epic Games gibi farz edin Social Club'dan playa basın sonra gosterdıgım Exe'leri kapatıp tekrar playa tıklayın 2 3 dakıka bekleyınız. Eğer olmaz ise dosya bütünlügünü dogrulayıp dener misiniz?

Dosya doğrulama yapmayı denediniz mi?

Steam üzerinden anlatacagım Epic Games gibi farz edin Social Club'dan playa basın sonra gosterdıgım Exe'leri kapatıp tekrar playa tıklayın 2 3 dakıka bekleyınız. Eğer olmaz ise dosya bütünlügünü dogrulayıp dener misiniz?

Çözüm
Tuttuğunuz altın olsun hocam. Kaç gündür uğraşıyorum sonunda açıldı çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…