GTA V Araba Kullanırken Oyun Takılıyor

ilkeryilmaz

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar herkese.
2 gün önce Steam yaz indirimlerinden Grand theft auto V almıştım. Bugün oyunu açtım ancak bilgisayarımda 4 GB RAM bulunduğu için FiveM ve Grand theft auto V'te Araba ile giderken takıla takıla gidiyor. Yakın zamanda +4 GB RAM alacağım ancak RAM almadan önce yapabileceğim bir şey var mı? Okulun ortalarından beri FiveM girmek için sabırsızlanıyordum ve bu durum karşısında yaz indirimi için biriktirdiğim paranın boşa gittiğini hissediyorum ve zevkim kaçtı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler :)
[Spec: i3-5010u 2.1Ghz , 4GB DDR3 1600Mhz RAM, GeForce GT840M 2GB , 500 GB 5400RPM WD HDD]

Son düzenleyen: Moderatör:
MemReduct tarzi bir program ile biraz daha rahatlar oyun.
Deneyeceğim teşekkürler
Arabada giderken özellikle hızlı giderken takılıyorsa sebebi HDD'nin yetişememesi de olabilir. Aynı sorun başıma gelmişti çok drop yiyordu, SSD alınca düzeldi.
Diger arkadaslarim da 5400 RPM kullanıyor ancak RAM üstünlüğü olduğundan bir kasma mevcut değil onlarda. Ne yapsam bilemedim açıkçası 😅

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı