GTA V Ban Yeyince Ne Oluyor?

Bu arada @Silinen üye siz Pintipanda 'da daki Ketum musunuz ? :)

Yok, nick değiştireceğim herkes o sanıyor ya. :)
Ben şimdi almayı düşünüyorum Türkçe yapası da çıkmak üzere Technogame'in onun için sordum, yama çıkmış olsa mutlaka ban yiyenler yazardı ama yama çıkmadığı için soruyorum.

Online'da hile tespit edilirse birkaç hafta online erişimi engelleniyor. Çok abartılı bir şey yapılırsa hile olarak nitelendiriliyor, yoksa 1-2 milyon dolar para hilesi için banlananı duymadım. 70 milyon doları olan bir arkadaşımın karakterini banlamışlardı. Online'da tekrar karakter açıp sıfırdan başladı. Ama sosyal mesaj amaçlı yazayım buraya, lütfen hile yapmayınız. :D
Benimde söylemek istediğim buydu. @Murat5038

Online'da hile tespit edilirse birkaç hafta online erişimi engelleniyor. Çok abartılı bir şey yapılırsa hile olarak nitelendiriliyor, yoksa 1-2 milyon dolar para hilesi için banlananı duymadım. 70 milyon doları olan bir arkadaşımın karakterini banlamışlardı. Online'da tekrar karakter açıp sıfırdan başladı. Ama sosyal mesaj amaçlı yazayım buraya, lütfen hile yapmayınız. :D
Nasıl açıyorsunuz aynı durum bende de var :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı