kamikazee16
Centipat
Anakartınız B450 ise o işlemciye stok soğutucuyla bile RX 570'i rahat rahat besleyecek kadar OC yapabilirsiniz. Haberiniz olsun.Darboğaz yaşamayan insanlar da bu hatayı alıyorlar. Araştırdım yani, darboğaz yaşadığımı biliyorum.
Overclock riskli diyorlar korkuyorum, nasıl yapacağım falan hiç yapmadım gözüm korkuyor bir hocam. Teşekkür ederim cevap için.Anakartınız B450 ise o işlemciye stok soğutucuyla bile RX 570'i rahat rahat besleyecek kadar OC yapabilirsiniz. Haberiniz olsun.
Biraz yardımcı olursan yapacağım Overclock.Anakartınız B450 ise o işlemciye stok soğutucuyla bile RX 570'i rahat rahat besleyecek kadar OC yapabilirsiniz. Haberiniz olsun.
Burada konu açın, 1-2 saat sonra çok tatmin olacağınız bir OC yapmış olacaksınız. Deneme yanılma ile olan bir durum, zor değil sadece zaman alıyor. Eskiden öyleydi ancak günümüzde risk yok denecek kadar az. Ters bir durum oldu mu anakart size bildiriyor zaten. Yani isteseniz de işlemciyi yakabileceğinizi sanmıyorumOverclock riskli diyorlar korkuyorum, nasıl yapacağım falan hiç yapmadım gözüm korkuyor bir hocam. Teşekkür ederim cevap için.
Tamamdır çok teşekkür ederim.Burada konu açın, 1-2 saat sonra çok tatmin olacağınız bir OC yapmış olacaksınız. Deneme yanılma ile olan bir durum, zor değil sadece zaman alıyor. Eskiden öyleydi ancak günümüzde risk yok denecek kadar az. Ters bir durum oldu mu anakart size bildiriyor zaten. Yani isteseniz de işlemciyi yakabileceğinizi sanmıyorum.
Mod yok sadece türkçe yama var.Mod kurduysanız böyle olması normal nedense bendede oluyordu oyunu baştan kurduğumda sorun düzelmişti.
Deneyeceğim teşekkürler.Ben de böyle bir problem yaşıyordum. Görev yöneticisinden oyunun ayrıntılarına gidip oyunun öncelik ayarlarından önceliğini yükselttim. Bu şekilde çözmüştüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.