Çözüldü GTA V Bina ve Yollar geç yükleniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

kamikazee16

Centipat
Çok geç yüklenmiyor. Ama farkediliyor. Çözümü nedir bilen söylerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

23232.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız B450 ise o işlemciye stok soğutucuyla bile RX 570'i rahat rahat besleyecek kadar OC yapabilirsiniz. Haberiniz olsun.
Overclock riskli diyorlar korkuyorum, nasıl yapacağım falan hiç yapmadım gözüm korkuyor bir hocam. Teşekkür ederim cevap için.
Anakartınız B450 ise o işlemciye stok soğutucuyla bile RX 570'i rahat rahat besleyecek kadar OC yapabilirsiniz. Haberiniz olsun.
Biraz yardımcı olursan yapacağım Overclock.

Overclock riskli diyorlar korkuyorum, nasıl yapacağım falan hiç yapmadım gözüm korkuyor bir hocam. Teşekkür ederim cevap için.
Burada konu açın, 1-2 saat sonra çok tatmin olacağınız bir OC yapmış olacaksınız. Deneme yanılma ile olan bir durum, zor değil sadece zaman alıyor. Eskiden öyleydi ancak günümüzde risk yok denecek kadar az. Ters bir durum oldu mu anakart size bildiriyor zaten. Yani isteseniz de işlemciyi yakabileceğinizi sanmıyorum :D.

Burada konu açın, 1-2 saat sonra çok tatmin olacağınız bir OC yapmış olacaksınız. Deneme yanılma ile olan bir durum, zor değil sadece zaman alıyor. Eskiden öyleydi ancak günümüzde risk yok denecek kadar az. Ters bir durum oldu mu anakart size bildiriyor zaten. Yani isteseniz de işlemciyi yakabileceğinizi sanmıyorum :D.
Tamamdır çok teşekkür ederim.

Ben de bu hatayı alıyordum, hala alıyorum.
Konu açdıysam da bir faydası olmadı.
Benim Sistemim:
Ryzen 5 1600 3.60 GHz
12 GB Ram
GTX 1050 Ti Ekran Kartı
750 W Güç kaynağı/PSU
500 GB Harddisk
200 GB Harddisk.

2 Disk'i de denedim, herhangi bir faydası olmadı bana.

Genel olarak korsan oynayan oyuncular bunu çok sık yaşıyorlar. Ek olarak SSD değil de, HDD üzerinden oynanıldığı zaman bu yaşanıyor. Bazı diskler yavaş ve yetersiz kalıyor. Biraz araştırdım kimisi Ram'den dolayı diyor, kimisi ise Darboğaz. Net bir şey söylemek aslında pek mümkün değil. Deneme yanılma yoluyla yazıklarım arasından sorununuzu bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı