Casualpotion
Kilopat
Ekte gördüğünüz gibi; GTA V'i açarken kendiliğinden çalışmayı durduruyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunun aynısı bende de var, benimki de orijinal.
Konuda yazanları denediniz mi?
GTA V Bir daha indirme sorunu
Bu konu da senin değil mi arkadaşım? Niye sürekli 5 adet farklı üyelikle gelip farklı farklı konuları acıyorsun? Aynı konudan cevap bekliyordum ben de sizden. Önceki konuya baktınız mı hiç?
GTA V Bir daha indirme sorunu
Bu konu da senin değil mi arkadaşım? Niye sürekli 5 adet farklı üyelikle gelip farklı farklı konuları acıyorsun? Aynı konudan cevap bekliyordum ben de sizden. Önceki konuya baktınız mı hiç?
Oyunda şöyle bir problem var.
Eğer MSI Afterburner/RivaTurner Statistics kullanıyorsanız, o programın güncel sürümde olması gerekiyor.
Aksi takdirde bir çakışma yaşanıyor ve Windows oyunun açılmasına müsaade etmiyor.
Böyle yapmaya devam edersen daha fazla ceza alırsın. Tüm üyeliklerini birleştiriyorum. Cezanın bitmesini bekleyin. Yarın yazarsınız.Sürekli ceza alıyorum size cevap yazamıyorum. Başka platform üzerinden konuşamaz mıyız?
Konuya cevap yazmazsanız çözülüp çözmediğinizi tam olarak anlayamayız...Önceki konuyu hallettim sağ olun. Güncel sorunumuz bu. Zaten konuyu kitlemiştim.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.