GTA V Çığlıklar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anabelle değilmiş ama yine de korkunçlu :D. Bunun gibi çook easter egg var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Acaba sizin yaşadığınız olay bu mu
@Kerem_2000

Evet bu çığlığı duydunuz ama 3 tane ses vardı. Benimkinde farklı farklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
(Youtube Videosu)
Anabelle değilmiş ama yine de korkunçlu :D. Bunun gibi çook easter egg var.

(Youtube Videosu)
Acaba sizin yaşadığınız olay bu mu
@Kerem_2000
Eski konuya cevap yazdığım için özür dilerim ama oyundayken korkup Google'da araştırayım derken bu konuya girdim.

2. videoda aynı görev, aynı yerde çığlıklarla karşılaştım. :)

Aynısını 2 yıl önce bende farkettim gecenin saat 3 surlarında oyunu oynuyorum. Evde kimse yok ışıklar kapalı gayet keyifli vakitler geçiriyorum. Su altına dalmıştım, birden duydum o sesi ilk başta anlamadım baya tırstım dışarıdan geliyor zannettim :D Meğerse oyundanmış baya bi dolaştım su altında ancak birşey bulamadım daha sonra ya bu forumda yada başka bir forumda senin konuna benzer konu açmıştım ama net bir sonuç bulamadım çok var bu sesleri farkeden ama neticede bu rockstar oyunu :D

Yabancı forumlardada yunus sesi olduğunu söyleyen var.

Aynısını 2 yıl önce bende farkettim gecenin saat 3 surlarında oyunu oynuyorum. Evde kimse yok ışıklar kapalı gayet keyifli vakitler geçiriyorum. Su altına dalmıştım, birden duydum o sesi ilk başta anlamadım baya tırstım dışarıdan geliyor zannettim :D Meğerse oyundanmış baya bi dolaştım su altında ancak birşey bulamadım daha sonra ya bu forumda yada başka bir forumda senin konuna benzer konu açmıştım ama net bir sonuç bulamadım çok var bu sesleri farkeden ama neticede bu rockstar oyunu :D

Yabancı forumlardada yunus sesi olduğunu söyleyen var.
O kadın çığlığına benzeyen çığlığın sebebi katil köpek balıklarıymış ama :D Trevor ile deniz altı çaldığımız görevi yaparken tırstım yarım saat önce :D Sonra bir baktım ki aynı görevde aynı sesi duyanlar araştırmış ve birkaç youtube videosu aynı alanda bu sesin kaynağını gösterdiler.

Görev bu:

Bu da sesin kaynağı:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı