Çözüldü GTA V doğrulama yapınca modlar silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ecmel

Megapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Front-End Developer
Arkadaşlar, şu an da Epic Games üzerinden GTA V sahibiyim oynuyorum. Fakat offline de biraz sıkıldım ve mod indireceğim.(Polis modu) Online'a girmek istediğimde oyun dosyalarını doğrulasam modlar silinir ve Online'a girebilir miyim? Ban yemekten korkuyorum modların kaldırılması için oyunu doğrulamam yeterli olur mu?

Arkadaşlar, şu an da Epic Games üzerinden GTA V sahibiyim oynuyorum. Fakat offline de biraz sıkıldım ve mod indireceğim.(polis modu) Online'a girmek istediğimde oyun dosyalarını doğrulasam modlar silinir ve Online'a girebilir miyim? Ban yemekten korkuyorum modların kaldırılması için oyunu doğrulamam yeterli olur mu?

Mods klasörü doğrulama esnasında kontrol edilmez yani zarar gelmez.

Sadece polis modunu yüklüyeceğim başka bir şey yok.

Bunu yaptıktan sonra hiçbir şey yapmama gerek yok değil mi? Direkt online'a girebilirim.
1. Mods klasörü dışında bir dosya var mı? Mods klasörünün içinde olmayan.

2. Hayır giremezsiniz, Mods klasörünü başka yere atın, online'den çıktıktan sonra klasörü tekrar GTA 5'e atın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı