GTA V Enhanced "no DirectX12 adapter or runtime found" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

BurakSensei

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T6 V3.1 Intel® Raptor Lake Core™ i7-13700HX 16C/24T; 30MB L3; E-CORE Max 3.70GHZ P-CORE Max 5.00 GHZ; 55W.
NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR6 128-Bit DX12-
Meslek
Rapper / Game Developer
RAM
8,00 GB RAM
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 780
İşlemci
AMD FX(tm)-8320 eight-Core Processor
Merhaba hocalarım. 2 gün evvel GTA'nın yeni güncellemesini sorunsuz şekilde bilgisayarıma kurdum lakin oyuna girmeye çalıştığımda, "no DirectX12 adapter or runtime found. Please install latest Direct runtime or install a compatible Direct 12 video Card" hatasıyla karşılaşıyorum. Çoğu yöntemi denedim ama durum halen aynı. Sistemim iyi değil fakat GTA'nın bir önceki sürümünü sorunsuz açıp oynayabiliyordum. Yardımcı olursanız minnetarım...

@steelumut hocam bir sorum daha olacak kusura bakmayın sizi de rahatsız ediyorum ama benim bilgisayarım 64 Bit ancak ekran kartımın grafik Driver'ını güncelleyemiyorum ne GeForce Experience'dan manuel olarak güncelleyemiyorum sürekli hata alıyorum yani ben yanlış biliyorsam GeForce Experience uygulaması da mı yalan söylüyor neden güncelleyemiyorum anlayamadım bütün yöntemleri denedim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Manuel indirin hocam.
Eğer ekran kartınız bir laptop modeli değilse ve Windows 10 64-bit kullanıyorsanız, en güncel sürücüyü NVIDIA'nın kendi sitesinden aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:
Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı