Tarih kanalı açmak mantıklı mı?

silcoofficiall

Centipat
Yer
Kırşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RTX 3050
Modeli: NVIDIA
RAM: 16 GB
SSD: 512 GB
Ekran boyutu (inç): 15.6 inç
Ekran boyutu (cm): 39.6 cm
İşlemci Çekirdeği: Yüksek (8 Çekirdek)
İşlemci: intel i7 14th 14700k
Meslek
İç Mimarlık (bölüm)
Tarihle ilgili videolar çekip üzerine seslendirme yapmayı düşünüyorum. Sizce tarih kanalı açmak mantıklı mı? vidIQ kullanarak biraz araştırma yaptım ve ortalama bir etkileşim düzeyine sahip bir kanal ayda 1.000-2.000$ kazanabiliyor.

Tarihle ilgili videolar çekip üzerine seslendirme yapmayı düşünüyorum. Sizce tarih kanalı açmak mantıklı mı? vidIQ kullanarak biraz araştırma yaptım ve ortalama bir etkileşim düzeyine sahip bir kanal ayda 1.000-2.000$ kazanabiliyor.
Kitleniz ne olacak ? Günümüz gençleri oturup tarih videolarını izlemeyi çokta tercih etmiyordur diye düşünüyorum.

Yok öyle bir şey o vidIQ dur, SocialBlade'dir onlar dümen. Öyle bir paralar yok hele tr kanalında imkanı yok çok ciddi izlenmen lazım ortalama etkileşimde falan olmaz.

Tarihle ilgili videolar çekip üzerine seslendirme yapmayı düşünüyorum. Sizce tarih kanalı açmak mantıklı mı? Vidıq kullanarak biraz araştırma yaptım ve ortalama bir etkileşim düzeyine sahip bir kanal ayda 1.000-2.000$ kazanabiliyor.

Hocam bu sektöre girme işi zor belki Yusuf kayaalp gibi biraz mizahi bir anlatımla olur ama çok video atmak lazım vidlq hakkında hiçbir bilgim yok. Ama tabii ki Yusuf kayaalp ın anlatımı çok temel bir anlatım.

Zor 2 k dolar falan kazanman.
Aylık 5-10 milyon izlensem mesela ne kadar para kazanabilirim? Tam bir değeri yok biliyorum ama ortalama izlenme süresi ile hesaplanabilir.

Tarihle ilgili videolar çekip üzerine seslendirme yapmayı düşünüyorum. Sizce tarih kanalı açmak mantıklı mı? Vidıq kullanarak biraz araştırma yaptım ve ortalama bir etkileşim düzeyine sahip bir kanal ayda 1.000-2.000$ kazanabiliyor.

Google AI Studio ile seslendirme yapın yabancı dillerde İngilizce Almanca gibi onu paylaşın Türk yapacaksanız önermen.

Hocam bu sektöre girme işi zor belki Yusuf kayaalp gibi biraz mizahi bir anlatımla olur ama çok video atmak lazım vidlq hakkında hiçbir bilgim yok. Ama tabii ki Yusuf kayaalp ın anlatımı çok temel bir anlatım.
Harp Tarihi vb. kanalları da izledim de hakikaten izleyiciyi saran bi' anlatım lazım. Ara sıra mizahi tarafını da yansıtırım tabii ki.

Yok öyle bir şey o vidIQ dur, SocialBlade'dir onlar dümen. Öyle bir paralar yok hele tr kanalında imkanı yok çok ciddi izlenmen lazım ortalama etkileşimde falan olmaz.
Bunlar tahmini rakamlar zaten. Gerçek rakamlar açlık sınırının az üstünde gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı