GTA V Enhanced sabit FPS veriyor

KAAN.M3RT

Centipat
Arkadaşlar 144Hz monitöre sahibim fakat oyunda V-Sync kapatmama rağmen aldığım FPS sabit 120. Çözüm bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam yük verimli ekran kartı Enhanced de kullanmıyor ki grafikleri ne kadar köklesem bile %99 olması lazım ama yok tutturdu düşük olacak işlemci daha fazla % kullanıyor hiçbir şey anlamadım sorun ne ki?

Mesela ekran kartım %90 ila %80 kullanması gerekirken %40 ila %30 oluyor ve bu bayağı FPS düşürüyor RT açıkken 47 FPS'i gördüm ve RT açtığım zamanda aynısı oluyor ekran kartını hiç kullanmıyor 1080p de kullanıyorum ve bu sorun sadece GTA 5'te var.

Dosya Ekleri

• Grand Theft Auto V Screenshot 2025.03.07 - 22.56.02.69.png
    Grand Theft Auto V Screenshot 2025.03.07 - 22.56.02.69.png
    4,6 MB · Görüntüleme: 70
Hocam hepsi full RTL'i bir şekilde atayım hatta.

Sen bile 4070 Super ile kötü FPS alıyorsan ben ne yapayım senin uçuk FPS alman lazım benim de yüksek FPS almam lazım değil mi bu GTA 5 Enhanced'in sorunu mu ne DLSS'in bir etkisini göremedim açık ve kapalı yaptım aynı gidip geliyor fg eklemesi lazım sağlam oyuna.

Hocam hepsi full RTL'i bir şekilde atayım hatta.

Örnek resim.

3240220_12.jpg

ben de de 60 fps te takılı kalıyordu amd 6900xt kullanıyorum adrenalin ayarlarında hypr rx-oco diye bir ayarda kalmış fps sınırlıyormuş performans maduna aldım sıkıntı kalmadı ekran kartı kullanımımda %99 oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı