GTA V "Error: DirectX" hatası

Thezqd

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle sistemimde DirectX 12 kurulu fakat GTA V'te eskiden açtığım hileler açılmıyor. Başka hileyi de açmıyor. Sorunun fotoğrafı altta. Ne yapsam çözemedim. PC'yi formatlamak da istemem. DirectX 9, 11 bilmem. Web MEB her şeyini indirdim, kurdum ama bir türlü çözülmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

1629492793050.png

1629492858825.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sistemimde DirectX 12 kurulu fakat GTA V'te eskiden açtığım hileler açılmıyor. Başka hileyi de açmıyor. Sorunun fotoğrafı altta. Ne yapsam çözemedim. PC'yi formatlamak da istemem. DirectX 9, 11 bilmem. Web MEB her şeyini indirdim, kurdum ama bir türlü çözülmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 1143867

Eki Görüntüle 1143868

Ekran kartınız nedir? O gösterdiğiniz Windows 10'un Max destekleyeceği DX versiyonudur.

bilmiyorum dediğim gibi pek anlamıyorum bu işlerden şimdi garanti olsun diye yüklüyorum @Saitama1
güncelledim hala aynı hatayı alıyorum hocam @Saitama1
driveri hem indirdim ve güncelleme o su bu su onları yaptım aynı hala :/
hocam hızlı olursanız sevinirim saat 12 buçuk oldu yatmam gerek sabah erken kalkıcam @Saitama1

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı