Çözüldü GTA V GPU kullanımı %0 normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Blub

Hectopat
RAM
Corsair Vengeance 3200 MHz 16 GB CL16
Ekran kartı
MSI Gaming X Trio 3060 TI 8 GB
Anakart
Asus Rog Strix B550-F
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Merhaba. Başlıkta dediğim gibi GTA V girdiğimde %0 gözüküyor GPU kullanımı GeForce performans paylaşımı kısmından. FPS'de 40-50 arası gidiyor.

Son düzenleme:
Çözüm
@Blub NVIDIA Control panel girip oradan uygulamalar olan yer vardı sanırım programa göre ayarlama diye hatırlamıyorum çok kusura bakma oraya girip GTA 5'i seç maksimum performansa al kartı (güç seçeneklerinden)

Reis sorunu çözdüm. Denetim Masası'ndan dediğin yere girdiğimde uygulamalarda direkt GTA gözükmüyordu. Kendim ekleyince ayar yapmadan GPU kullanımı normale döndü.
@Blub NVIDIA Control panel girip oradan uygulamalar olan yer vardı sanırım programa göre ayarlama diye hatırlamıyorum çok kusura bakma oraya girip GTA 5'i seç maksimum performansa al kartı (güç seçeneklerinden)

Reis sorunu çözdüm. Denetim Masası'ndan dediğin yere girdiğimde uygulamalarda direkt GTA gözükmüyordu. Kendim ekleyince ayar yapmadan GPU kullanımı normale döndü.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı