Rehber GTA V Grafik Ayarları

Size bir sorum olacak acaba hangisinin CPU veya GPU'ya etkisi olduğunu gösteren bir kaynak var mı?

R7 250, GTX750Ti gibi düşük seviye ekran kartına sahip arkadaşlar için bir kaç grafik tavsiyesi vereyim. Öncelikle ekran kartı düşük diye her şeyi normal ayarlara çekip geçmeyin çünkü oyun normal ayarlarda iğrenç görünüyor. Zaten 720p'de oynayacaksınız.

Reflection quality, bu ayarı direkt olarak Very high yapın. Araba üzerindeki yansımalar çevre vesaire gibi şeylere etki ettiği için en önemli ayar.

Particles quality, Bu ayarı high yapabilirsiniz çok fazla fps düşürmez.

Shader quality: Yansıma ve güneşi daha parlak yapıyor. Çok fazla performans düşürmez kesinlikle high yapın bırakın.

Texture quality : Eğer reflection quality ayarını very high yaptıysanız bu ayarı normalde bırakın. Kaplamalar biraz daha iyi görünsün diyorsanız High yapın. Açıkçası ben bu ayarı very high yaptığımda bile karakterimin kaplaması ve dışarıdaki bazı kaplamalar iğrenç görünüyordu neden bilmiyorum bilen yazsın. Belki 720p çözünürlükte oynuyorum diye kaplama kalitesi yüksek olsa bile oyun gösteremiyordur hatadır veya çözünürlükle alakalıdır.

Kalan ayarları normalde bırakın ve oyunun tadını çıkartın. Açıkçası oyun normal ayarlarda iğrenç görünüyor, ona rağmen yansıma ve kaplama ayarlarını yükselttiğimiz zaman devasa bir fps düşüşü yaşamıyorsunuz. Gerçekten rockstarı tebrik etmek lazım çünkü grafik ayarları ve optimizasyon dengesini çok iyi sağlamış adamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…