GTA V Harici Ekran Kartı İle Bir Türlü Çalıştıramadım!

Ihsan Bilgen

Hectopat
Bütün updateler tamam. Oyuna girince onboard ekran kartını görüyor dolayısı ile oynayamadım. MSI GX70 3BE 81-tr kullanıyorum. Amd grafik-performans ayarlarıda tamam, yüksek performansta. Oyuna girince harici çalışıyor (kırmızı yanıyor) ama oyun içinde onboard ekran kartı kullanılıyor ne yaptıysam halledemedim. Bilenler lütfen yardım etsin deli olacağım.

Bende de aynı sorun var kardeşim. AMD sürücüsünü devre dışı bırakıyorum Intel HD Graphics ile açıyorum, oyun açılıyor. (en azından giriş ekranı) Daha sonra AMD'yi etkinleştiriyorum bu sefer hata verip kapanıyor.

Bende de aynı sorun var kardeşim. AMD sürücüsünü devre dışı bırakıyorum Intel HD Graphics ile açıyorum, oyun açılıyor. (en azından giriş ekranı) Daha sonra AMD'yi etkinleştiriyorum bu sefer hata verip kapanıyor.
Aynen bende senin dediklerini denedim. NVIDIA kullananlar bu şekilde çözüyor ama bizde oyun kapanıyor. Hala çözüm arıyorum

Yabancı bir sitede okudum bende de aynı sorun vardı amd ekran kartı için . Belgelerim>Rockstar Games>GTA V>SETTİNGS 'İ AÇ içinde '' Dx Value '' DİYE BİR ŞEY yazıyor . o değeri sıfır yap kaydet . sonra dene . ben öyle girdim .

Yabancı bir sitede okudum bende de aynı sorun vardı amd ekran kartı için . Belgelerim>Rockstar Games>GTA V>SETTİNGS 'İ AÇ içinde '' Dx Value '' DİYE BİR ŞEY yazıyor . o değeri sıfır yap kaydet . sonra dene . ben öyle girdim .
malesef işe yaramadı. oyuna girmede bir problemim yok benim hariciyi tanımıyor oyun onboard ile oynuyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı