GTA V için en ucuz sistem tavsiyesi

750 Ti ile Radeon 58 bir mi acaba? O videoyu izledim bende. Çipsetin OC'deki önemini anlayamamışsınız galiba. 4 GB RAM ile GTA 5 oynadınız mı? Ben 1 saat önce oynadım gözlerim bana küfretti. Hayvan gibi bir OC yapabilmek için Gigabyte'ın G31 çipsetli anakartının en yüksek modelini kullanmanız lazımki "hayvan gibi OC" yapasınız. Fakat bu durumda da RAM yetmeyeceği için oyunda droplar olacakdır. Tabii ki işlemciden güçlü bir ekran kartınız yoksa.

Peki siz Pentium ile tek slot RAM'la GTA 5 oynadınızmı oynadım ben 2 hafta önce yeni bilgisayar almadan Radeon 6570 ile en düşük ayarlarda drop yemedim.
Hayvan gibi OC'yi OC basamayan bir anakartta bastım kasmasın diye ekran kartıma fan taktım OC'de ısınmasın diye peki siz her şeyi denedinizmi.

Peki siz Pentium ile tek slot RAM'la GTA 5 oynadınızmı oynadım ben 2 hafta önce yeni bilgisayar almadan Radeon 6570 ile en düşük ayarlarda drop yemedim.
Hayvan gibi OC'yi OC basamayan bir anakartta bastım kasmasın diye ekran kartıma fan taktım OC'de ısınmasın diye peki siz her şeyi denedinizmi.

At kardeşim at tek slot RAM + OC'siz HD 6570 ve Pentium salla.

Şu anki sistemimle denk bir sistemle oynadım ve drop kasma yaşamadım diyorsunuz, kaldı ki benim RAM'im çift kanal olmasına rağmen drop yiyorum.

Benim sizin drop yasamaniz hakkında fikrim yok ben oynadığım sistemi derim oynadığım performnansı derim aldım o performansı.

Benim sizin drop yasamaniz hakkında fikrim yok ben oynadığım sistemi derim oynadığım performnansı derim aldım o performansı.

Video ekleyin buraya kanıtlayın hadi. Sanki bu sorun bir bende var evrensel bir sorun bu 4 GB RAM yetmez+ çift çekirdek işlemcilerde dokularun geç yüklenme sorunu olur bari düzgün sallayın.

Video ekleyin buraya kanıtlayın hadi. Sanki bu sorun bir bende var evrensel bir sorun bu 4 GB RAM yetmez+ çift çekirdek işlemcilerde dokularun geç yüklenme sorunu olur bari düzgün sallayın.

Peki benim 2 hafta önceki bilgisayarı kullanmama nedenimi biliyor musunuz

Bilgisayarım bozuldu uzun süre kullandığım bir PC olduğu içinde yenisini aldık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı