GTA V İçin i5 4460 ve GTX 750 Ti Tabanlı Sistem Toplama

Keşke öneri aldıktan sonra toplasaydın çünkü o bütçe ile çok daha iyi bir performans veren sistem toplanabilirdi.

120 gb ssd vardı zaten. Anakartı h97m-plus yapınca ram slotu 4'e yükseldiği için dediğiniz şekilde ramleri de çift kanal yaptım. İşlemci-ekran kartı fiyat oranı için ise artık çok geç, satın aldım

750 ti nin Gta 5 i kaldıracağını nasıl düşünüyorsunuz anlamadım. Ayrıca oyun için bir sisteme işlemci, ekran kartından daha pahalı olamaz. Bütçe belirtin sistemi önereyim.
GTA 5'i kaldıramayacağını mı ima ediyorsunuz? Saçmalamışsınız.

@BarisKaya Öncelikle uslübunuza dikkat edin.

Konuya gelirsek, GT 630'de GTA V'i kaldırır, burada kastedilen yüksek ayarlarda akıcı bir deneyim elde edemeyecek olmak. Bu senaryoda oyunlarda önemsiz olan işlemciyi düşürüp, son derece önemli olan ekran kartını yükseltmek doğru olurdu.

750 ti nin Gta 5 i kaldıracağını nasıl düşünüyorsunuz anlamadım. Ayrıca oyun için bir sisteme işlemci, ekran kartından daha pahalı olamaz. Bütçe belirtin sistemi önereyim.
Kardeşim GTA V sistem gereksinimlerine bakmadın herhalde.

GTA 5'i kaldıramayacağını mı ima ediyorsunuz? Saçmalamışsınız.

Benim anlatmak istediğim şey akıcı bir oyun oynayamazsınız. Ayrıca yazdıklarınıza dikkat edin.

Kardeşim GTA V sistem gereksinimlerine bakmadın herhalde.

Kaldıramaz derken akıcılık konusunu kastettim. Yoksa şuan piyasadaki ekran kartlarinın yarısı GTA V i kaldırabilir.

Akıcı oynatamaz mı diyorsun? Önerilen sistem gereksinimlerini karşılıyor, daha ne yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…