120 gb ssd vardı zaten. Anakartı h97m-plus yapınca ram slotu 4'e yükseldiği için dediğiniz şekilde ramleri de çift kanal yaptım. İşlemci-ekran kartı fiyat oranı için ise artık çok geç, satın aldım
750 ti nin Gta 5 i kaldıracağını nasıl düşünüyorsunuz anlamadım. Ayrıca oyun için bir sisteme işlemci, ekran kartından daha pahalı olamaz. Bütçe belirtin sistemi önereyim.
Konuya gelirsek, GT 630'de GTA V'i kaldırır, burada kastedilen yüksek ayarlarda akıcı bir deneyim elde edemeyecek olmak. Bu senaryoda oyunlarda önemsiz olan işlemciyi düşürüp, son derece önemli olan ekran kartını yükseltmek doğru olurdu.
750 ti nin Gta 5 i kaldıracağını nasıl düşünüyorsunuz anlamadım. Ayrıca oyun için bir sisteme işlemci, ekran kartından daha pahalı olamaz. Bütçe belirtin sistemi önereyim.
https://www.technopat.net/2015/01/13/gta-5-resmi-sistem-gereksinimleri-aciklandi/ Sen bakmadın galiba. 9800 gt yi 980 ile mi karıştırdın. Önerilen gereksinimlerinde ne diyor gtx660, elimizdeki kat ne gtx 750 ti, bir nesil daha yeni (maxwell mimarili). Soldan ikinci rakamı bir düşük olabilir ancak Ti olan kart bu. Orta ve üzeri ayarlarda açacaktır rahatlıkla.