GTA V İçin i5 4460 ve GTX 750 Ti Tabanlı Sistem Toplama

Benim anlatmak istediğim şey akıcı bir oyun oynayamazsınız. Ayrıca yazdıklarınıza dikkat edin.

Kaldıramaz derken akıcılık konusunu kastettim. Yoksa şuan piyasadaki ekran kartlarinın yarısı GTA V i kaldırabilir.
Kardeşim gtx660 la gtx750 ti arasında çok çok 5 fps oynuyor ultrada gayet akıcı bir şekilde oynata bilen bir kart 750ti

Yine boşa giden bir yatırım. Keşke yetişebilseydik :)

Bütçem dahilinde genişlemeye açık bir sistem yapmaya çalıştım. Kısa vadede gta v ve benzeri yeni nesil oyunları orta veya biraz üstü ayarlarda akıcı oynamak günü kurtarmak adına bana yeterli gelecek. Uzun vadede ise bu altyapıyla ekran kartımı üst seviyeye çıkarabilirim rahatlıkla, bunda hemfikiriz sanırım?

Anakart tercihimi h81 yerine h97 olarak değiştirirken verdiğim fiyat farkını ekran kartına ayırmamış olmamın sebebi buydu biraz da.

Optimizasyon sorunu olan oyunlara kılıf uydurmak için sistem gereksinimlerinde uçuyorlar. Total War: Atilla, oyun camiası tarafında sorunlu olduğu için çokca eleştirildi, sistem gereksinimlerinde çıkmamış ekran kartları gibi bir ibare vardı. Demek istediğim şu ki, 1-2 oyuna bakarak genelleme yapılamaz.

Aslında İntel Pentium g3258 alsan oc yapsan h81 ile uyumlu biliyorsun izlemişsindir senin seçtiğin işlemciden daha uygun ve oc olduğunda seçtiğin işlemciyi geçer

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı