GTA V İçin i5 4460 ve GTX 750 Ti Tabanlı Sistem Toplama

Kardeşim gtx660 la gtx750 ti arasında çok çok 5 fps oynuyor ultrada gayet akıcı bir şekilde oynata bilen bir kart 750ti

Yine boşa giden bir yatırım. Keşke yetişebilseydik

Bütçem dahilinde genişlemeye açık bir sistem yapmaya çalıştım. Kısa vadede gta v ve benzeri yeni nesil oyunları orta veya biraz üstü ayarlarda akıcı oynamak günü kurtarmak adına bana yeterli gelecek. Uzun vadede ise bu altyapıyla ekran kartımı üst seviyeye çıkarabilirim rahatlıkla, bunda hemfikiriz sanırım?

Anakart tercihimi h81 yerine h97 olarak değiştirirken verdiğim fiyat farkını ekran kartına ayırmamış olmamın sebebi buydu biraz da.

@lastnamee Dostum sen önerilen sistem gereksinimlerini yanlış anlamışsın. Önerilen sistem gereksinimleri Medium seviye ayarları temsil ediyor.
Kardeşim o zaman DYİNG LİGHT gtx780 istiyor adamın gtx780 olucak ve medium da oynuyacak bence diğer arkadaşı koruma derim haksız konuma düşersin.

Optimizasyon sorunu olan oyunlara kılıf uydurmak için sistem gereksinimlerinde uçuyorlar. Total War: Atilla, oyun camiası tarafında sorunlu olduğu için çokca eleştirildi, sistem gereksinimlerinde çıkmamış ekran kartları gibi bir ibare vardı. Demek istediğim şu ki, 1-2 oyuna bakarak genelleme yapılamaz.

Aslında İntel Pentium g3258 alsan oc yapsan h81 ile uyumlu biliyorsun izlemişsindir senin seçtiğin işlemciden daha uygun ve oc olduğunda seçtiğin işlemciyi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…