GTA V kaplama ve bina kaybolma sorunu

MertDemirTR

Hectopat
Son zamanlarda GTA 5'e giriyorum ama yollar, binalar vs. piksel piksel oluyor, kayboluyor. Afterburner'da sistem CPU'yu %100 kullanıyor ama GPU %75'in üstüne çıkmıyor. İnternetten sistemimi yazıp GTA 5 benchmark yazdım adamda hiçbir kaybolma vs. olmuyor ve GPU'yu %100 kullanıyor. PSU'dan şüpheliyim ben, Hadron 500 watt PSU var.

Sistem:
  • İ3-4160
  • GTX 1050 Tİ
  • 8GB RAM
Başlıksız-1.png
Başlıksız-02.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hiç program yok arka planda çalışan bütün herşeyi kapatdım ama hala aynı
Hocam size benzer sorunu bende yaşadım şimdi hatırladım. Hatta bir arkadaşımda da bu sorun olmuştu ve bende yaşamıştım bunun üstüne arkadaşlarım acaba 1050 serisinde GTA V bakımından bir sorun mu var sorularını beraberinde getirmişti.Bende de GTX 1050 var. Driver sürümünü değiştimeyi denediniz mi ? Bu sorunu çözecek kadar çok oynayamadım ancak bu sorunu yaşasam ilk deneyeceğim şey bu olurdu heralde.

CPU'nun %100 kullanılması ve GPU'nun %75'te kalması iyiye işaret değil. Bunun anlamı işlemci GPU'yu yeteri kadar besleyemiyor demek. Bu şartlar altında CPU'ya aşırı yük bindiği için bazı kaplamaları işleyemiyor olabilir. Aynı şekilde sorun HDD'de de olabilir. HDD'nizin özelliklerini paylaşır mısınız?

Bende de bu sorun var ancak bu bende i3 8100 ile GTX 1060’da oluyor. Format attım düzeldi mi diye bakacağım bu haftasonu. Ama BF1’de düzelmediğine göre(biraz fps arttı gibi ancak hala darboğaz çok hissedilir derecede) GTA 5’ten de çok umutlu değilim.

Sorunun devam ediyorsa nedeni işlemciden kaynaklanmakta işlemcin işlemlere yetişemediği için genellikle de araba kullanırken kaplama sorunu yaşatmakta. Arkadaşımda i3 6100 var ve genellikle bu sorunu yaşıyor nedeni ise işlemcinin hep %100 kullanılması + GTX 950 ye sahipti.

Bende de bu sorun var ancak bu bende i3 8100 ile GTX 1060’da oluyor. Format attım düzeldi mi diye bakacağım bu haftasonu. Ama BF1’de düzelmediğine göre(biraz fps arttı gibi ancak hala darboğaz çok hissedilir derecede) GTA 5’ten de çok umutlu değilim.
Düzelmedi. Sakın i3 8100 almayın aldırtmayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı