GTA V Kaplama Yüklenmeme Sorunu

Semih Satı

Decapat
Arkadaşlar oyunu Steam'den orijinal olarak satın aldım fakat araba ile hızlı gittiğimde binalar falan yok oluyor ve bu sinir edici bir olay, çözümü bilen arkadaşlar yazabilir mi?

Sistem:
  • NVIDIA 920MX 2 GB
  • Intel i5 7200U
  • 4 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyunu Steam'den orijinal olarak satın aldım fakat araba ile hızlı gittiğimde binalar falan yok oluyor ve bu sinir edici bir olay, çözümü bilen arkadaşlar yazabilir mi?

Sistem:
  • NVIDIA 920MX 2 GB
  • Intel i5 7200U
  • 4 GB RAM
Hem hardiskinizin sorunu olabilir hem de ekran kartınızı aşan grafikte kullanıyorsanız hem fps düşük olur doğal olarak hem kaplama ekran kartı yetişemediğinden ekranda geç olurşur. Bir ihtimal kurulunuzundan kaynaklı sorun olabilir.
Ekleme: raminizin 4 gb olması sanırım dediklerimden daha etkili olabilir. Tabi kaplama kalitesine bağlı ama hem Windows hem de Gta 4 gb için yetersiz bence.

Sorun işlemcinizin ekran kartına darboğaz yapmasından dolayıdır. Bu aynı şekilde benimde başıma geldi ve araçla hızlı gittiğimde işlemcinin ekran kartına darboğaz yaptığını farketmiştim. Bunun çözümü yoktur ancak hafifletmek için oyun içi ayarlarınızı yükseltmeniz gerekmektedir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı