GTA V Korsan oyun dosyalarını orijinalde kullanma

• Konuyu başlatan m33
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.262

m33

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA V'yi Steam'dan almak istiyordum fakat 60-65 GB'ı benim internet'im 20 günde anca indirir. Bende bugün korsan aldım. Şimdi ben Steam'dan yine GTA V'yi alsam key ile oynayabilir miyim?

Steam den alırsan oynayamazsın Rockstar sürümünü alırsan key girip oynayabilirsin he bide crack li sürüm se crack dosyalarını orjinal dosyalarla değiştirmen gerekebilir internette bulabilirsin onalarıda küçük boyutlu dosyalar zaten.

Hayır, oyunu indirmek zorundasın. İnternet sorunun varsa illa oyunu Steam'den alman gerekmiyor, kutulu sürümünü alabilirsin.
Steam den alırsan oynayamazsın Rockstar sürümünü alırsan key girip oynayabilirsin he bide crack li sürüm se crack dosyalarını orjinal dosyalarla değiştirmen gerekebilir internette bulabilirsin onalarıda küçük boyutlu dosyalar zaten.

Peki ben o zaman yine Steam'dan alsam oyunu indirmeye başlasam inince de korsanı silip orjinele geçsem sorun olur mu? Kırtasiye'ye girdim adamlar satıyor du görünce dayanamadım aldım. Bende 1 TB HDD ve 120 GB SSD var. Korsanı şuan HDD'ke kuruyorum. Orjinali kurarken SSD'ye mi kuriyim yoksa HDD'ke kursam sorun olur mu?

Oyun çalıştırmayı durdurdu hatası veriyor 10 dakika filan oynadıktan sonra. Neden olabilir ?

Orijinal oyunu SSD ye kurarsan ara sahnelerin geçişi daha hızlı olur. Bu sitede korsan oyunlara destek verilmediği için bir şey söyleyemeyeceğim çalışmayı durdurdu hatasıyla ilgili.

Orijinal oyunu SSD ye kurarsan ara sahnelerin geçişi daha hızlı olur. Bu sitede korsan oyunlara destek verilmediği için bir şey söyleyemeyeceğim çalışmayı durdurdu hatasıyla ilgili.
Ya 10 saat sürdü kurulum neredeyse. Orjinali steam dan alcam bu hafta. Enpara. Com kartı kullanıyorum kampanya var %50 indirim. O yüzden kutulu almıyorum. Oyunu Steam'den alınca pc'nin açık olduğu zamanlar indiricem. 20~25 gün sürer. Korsanı açsam. 25 gün beklemek istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı