Merhaba, bugün GTA 5 açmaya çalıştığımda MSVCP140.dll ve VCRUNTIME140.dll hatası alıyorum. İnternette araştırmam neticesinde Windows/sysetm32 klasörüne bu iki DLL'yi indirip atmam gerektiğini gördüm ancak bu sefer de 0xc000007b hatasını almaya başladım. Yüklediğim DLL dosyalarını silince başlıktaki hatayı yine aldım.
Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyip deneyebilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla bağlantı hatası veriyor. Diğer uygulama için normalde DLL hatası olmaması gerekir. Düzelmezse hata raporu oluşturmayı deneyin.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Gerek kalmadı, sorunumu çözdüm. VCRUNTIME140_1.DLL dosyasını internette indirdim ve SysWOW64 klasörüne attım. Bu sayede sorunum çözüldü, şu anda rahatlıkla oyuna girebiliyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Gerek kalmadı, sorunumu çözdüm. VCRUNTIME140_1.DLL dosyasını internette indirdim ve SysWOW64 klasörüne attım. Bu sayede sorunum çözüldü, şu anda rahatlıkla oyuna girebiliyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.