GTA V nasıl mod indirilir?

Eric_Cartman

Decapat
Daha fazla  
Oyuna Epic Games üzerinden sahibim. Videolardan vb. hiçbir şey anlamadım. Polis, itfaiye veya çocuk modunu falan nasıl kurabilirim?

OpenIV adında bir uygulama var onu yüklemelisin. Hangi modu yüklemek istediğini söylersen yardımcı olabilirim çünkü her modun yükleme şekli aynı değil. Ayrıca bu mod'lar online için ban sebebi diye biliyorum. Mod'ları silmeden online'a girmemelisin.

OpenIV adında bir uygulama var onu yüklemelisin. Hangi modu yüklemek istediğini söylersen yardımcı olabilirim çünkü her modun yükleme şekli aynı değil. Ayrıca bu Mod'lar Online için ban sebebi diye biliyorum. Mod'ları silmeden Online'a girmemelisin.

Open IV'ı denedim sitesi açılmıyor.

Öncelikle GTA V'te mod kurmak biraz sıkıntılı iş, her zaman bir aksilik çıkma ihtimali oluyor. Bazenleri oyun güncellenince oyunun çöp oluyor, böyle şeyleri unutmamak lazım. Çinkü OpenIV gibi programlarla oyunu modladığında silmesi bazı modlarda çok zor oluyor.

Oyun dosyalarının her türlü yedeğini al, mod kurma sırasında bir aksilik çıkarsa oyun dosyalarının bozulma olasılığı yüksek.

Her modun ayrı bir kuruluşu oluyor ve daha detaylı modlar için OpenIV kullanmak şart. Her modun ayrı bir kuruluşu olduğu için her modun kuruluş rehberlerini incelemen lazım. Şansına belki Türkçe rehberler bulabilirsin ama bulamazsan talimatları okuyacak kadar İngilizce bilmen önemli.

Ya sıkıntı indirmek için girdiğim open IV sitesi açılmıyor.
ikisini de denermisin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı